Anamur Özel ANAMED Hastanesi Hastane Müdürü Ayşegül Sarıçam Demir ile Hasta Hakları, İletişim ve Anlaşmalı Kurumlar Sorumlusu Pınar Coşkun Basır, www.anamurhaber.com İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Polat’ı iş yerinde ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Hastane Müdürü Ayşegül Sarıçam Demir, yaklaşık altı aydır ANAMED Hastanesi’nde hastane müdürü olarak görev yaptığını belirterek mesleki kariyeri hakkında bilgiler paylaştı. Demir, sağlık sektöründe uzun yıllara dayanan bir deneyime sahip olduğunu ifade ederek;
İstanbul Acıbadem Sağlık Grubu’nda 12 yıl, Medikar Hastanesi’nde 7 yıl, Özel Medikana Hastanesi’nde 2 yıl ve Yeni Yüzyıl Üniversitesi Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde 5 yıl görev yaptığını söyledi.
ANAMED Hastanesi’nin yaklaşık 17 yıldır Anamur’da faaliyet gösterdiğini vurgulayan Demir, hastanenin bölgenin tek özel hastanesi olma özelliğini taşıdığını belirtti. Amaçlarının, Anamur ve çevresine kaliteli, güvenilir ve üst düzey sağlık hizmeti sunmak olduğunu ifade eden Demir, bu doğrultuda hastanenin sürekli kendini yenileyen, teknolojik ve hizmet anlamında güncel gelişmeleri yakından takip eden bir anlayışla çalışmalarını sürdürdüğünü dile getirdi.
Basının toplum için taşıdığı öneme de değinen Demir, basınla güçlü, şeffaf ve yapıcı ilişkiler kurmayı önemsediklerini, yerel medya ile iş birliği içerisinde hareket etmeyi hedeflediklerini ifade etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren www.anamurhaber.com İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Polat ise, gazetenin yürüttüğü çalışmalar hakkında konuklarına bilgi verdi. Polat, ANAMED Hastanesi’nin Anamur’da sağlık alanında önemli ve değerli hizmetler sunduğunu belirterek, kentin Anamur’un başta sağlık olmak üzere, kentin her alanda gelişimine katkı sunan tüm kurum ve kuruluşlarıyla iş birliğine açık olduklarını vurguladı.
İbrahim Polat, ANAMED Hastanesi’nin yenilikçi, güncel ve gelişime açık vizyonla faaliyetlerini sürdürmesinin Anamur için büyük bir kazanım olduğunu ifade ederek, bu doğrultuda www.anamurhaber.com olarak üzerlerine düşen her türlü katkıyı sunmaya hazır olduklarını sözlerine ekledi.

































