GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-09-2023 11:21

Anamur Bağımlılıkla Mücadele ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulunu oluşturdu..

Anamur Bağımlılıkla Mücadele ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulunu oluşturdu..

Anamur Bağımlılıkla Mücadele ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulunu oluşturdu.

 

Anamur Bağımlılıkla Mücadele ve Yardımlaşma Derneği, Yapılacak ilk Genel Kurula kadar götürecek yönetim kurulu üyelerini belirleyerek kamuoyuna sundu.

Dernek Başkanı Mehmet Gümüş tarafından konu ile ilgili yapılan açıklama şöyle;

Kendi aramızda Geçici Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla birlikte görev dağılımını gerçekleştirdik. Oluşturduğumuz Yönetim kurulu üyelerimizin görenv dağılımı Şöyle ;

Yön.Krl.Bşk.: Mehmet Gümüş

Bşk.Yrd:Batuhan Çıtırkı

Sekreter:Avukat Hüseyin Kılınç

Sayman: Alparslan İslam Gümüş

Kurucu Üye: Orhan Çıtırkı

Kurucu Üye: Oğuzhan Yapar

Kuruluş Amacımız:

Ülkemizde uyuşturucu ve madde bağımlılığının kullanımının önlenmesi ve azaltılmasına yönelik çalışmaların hızla ele alınması gerektiğine inanıyoruz. Bu amaçla; Geleceğimizi emanet edeceğimiz neslimizin, uyuşturucu ve her türlü madde bağımlılığı bataklığına düşmelerini engellemek,

varsa; düşenlerin de acilen özgürce yaşamaları noktasında tedaviye alınıp ve bununla ilgili hastanelerin ,gerekli ekipmanların ve personellerin Anadolu Çoğrafyasının her köşesinde yaygınlaşması sağlanmalıdır.

Anamur Bağımlılıkla Mücadele ve Yardımlaşma Derneği (ABYAD) olarak, beyni Uyuşturulmuş değil, bilinçli ve ne yaptığını bilen bir nesil istiyoruz.

Gerek uluslararası gerekse ulusal anlamda Derneğimizin hedefi; önce Ailelerimizi bilgilendirmek, gençlerimize sahip çıkmak ve onların bataklığa düşmelerini engellemektir. Hiç kimse ama hiç kimse "Benim oğlum benim kızım ve benim torunum yapmaz" demesin. Toplum olarak ta ,Millet olarak ta ciddi ve samimi bir şekilde bu problemin çözümüne odaklanmaz isek, vurdumduymaz ve neme lazımcılığımız yüzünden Dünyayı saran ateş bir gün bizi de yakacaktır. Bu yüzden her türlü uyuşturucuya ve Bağımlılığa hayır diyor ve halkımızı duyarlı ve uyanık olmaya davet ediyoruz.

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT