SİYASET
Giriş Tarihi : 03-04-2024 17:55

Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz Belediyeyi Devraldı..

Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz Belediyeyi Devraldı..

31 Mart Yerel Seçimlerinde rekor bir farkla seçimi kazanarak Anamur Belediye Başkanı Seçilen CHP’li Durmuş Deniz belediyeyi devraldı.

Bu gün saat 10:00’da Anamur Seçim Kurulu başkanlığından meclis üyeleri ile birlikte mazbatasını alan Anamur Belediye Başkanı Deniz, yeni Cumhuriyet meydanında Atatürk Anıtına çelenk koyma töreni gerçekleştirdi.

Törene katılan kalabalık vatandaşlarla birlikte Anamur Belediye Binasına geçen Deniz, Belediye binasının balkonundan halka seslendi.

Kent konseyini oluşturacağız..!

Konuşmasında önemli konulara değinen Deniz, “İlk meclis toplantısında Anamur kent konseyini harekete geçirerek, çalışmalara başlayacağız kentimizi ortak akıl ile yöneteceğiz. Meclisimizde alınacak tüm kararların oy birliği ile almak için çaba sarf edeceğim.” dedi.

Deniz, Parti Rozetini Çıkarttı..!

Konuşmasına başlarken ceketinde bulunan CHP rozetini çıkartan Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, Şu an itibari ile Parti rozetimi çıkartarak, Türk bayrağı ve Atatürk rozetimi takıyorum. Bundan sonra Anamur’un belediye başkanıyım ve Anamur’umuzu siyasi görüş gözetmeksizin hep birlikte yöneteceğiz. Diye konuştu.

Çalışanların Siyasi Görüşüne Bakmayacağız..!

Sıkı bir disiplinle belediyenin tüm çalışanları ve meclis üyeleri ile birlikte mesai merhumu aramadan çalışacaklarını ifade eden Deniz, “Belediye çalışanlarının siyasi görüşü ne olursa olsun, siyasi görüşü bir kenara bırakarak, daha önceki hataları yapmadan uyum içerisinde Anamur için gece gündüz demeden çalışacağız.” Diye konuştu.

Kendisine destek veren Tüm Partililere Teşekkür etti.

Rekor bir oyla Anamur Belediye başkanlığını kazandıklarını ifade eden Durmuş Deniz, “Aldığımız bu oy Partimizin oy oranının neredeyse iki katı. Anamur halkı Anamur için siyasi görüşlerini bir tarafa bırakarak gönülde ittifak yaptılar. Bu oy sadece bizim oyumuz değil, bu süreçte bize oy veren destek olan MHP’li, İyi Partili, CHP’li, SP’li, Demokrat Partili kısacası tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Anamur’u Tarımda, Ticarette, Turizm de Marka Kent Yapacağız..!

İyi bir tarım kenti olan Anamur’umuzu Turizmde ve Ticarette de hak ettiği yere taşıyacaklarını belirten Deniz, Anamur’u marka kent yapacağız. Dedi.

Deniz, Anamur Belediye eski başkanı Hidayet Kılınç’a Teşekkür Etti..

Belediyenin kapılarının halka her daim açık olacağını ifade eden Deniz, hiç kimseyi üzmeden, kırmadan halkımıza hizmet edeceğiz diyerek, şu ana kadar Anamur’a hizmet etmiş tüm belediye başkanlarına ve kendisinden önceki Belediye başkanı Hidayet Kılınç’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek bu hizmetlerin devam edeceğini söyledi.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT