Advert
Advert
Anamur Haber
Anamur Haber
GÜNCEL

Anamur Belediyesi 1. Edebiyat Günleri Açılışı Gerçekleşti..

Anamur Belediyesi 1. Edebiyat Günleri Açılışı Gerçekleşti..
Advert
Paylaş:

Anamur Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl 1.'si düzenlenen Edebiyat Günleri Etkinliği Muşurup Sanat Sokağı'nda İlçe Kaymakamı Bilal Bozdemir, Garnizon Komutanı Albay Taner Tükel, Belediye Başkanı Durmuş Deniz, Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan, Emniyet Müdürü Hanifi Umar, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Kadir Dölek,  Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özkan Poçulu ve vatandaşların katılımı ile ziyarete açıldı.

Açılış programında konuşan Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz edebiyat günleri etkinliğinin Anamur'da yapılıyor olmasından duyduğu mutluluğunu belirterek;

 "Anamur Belediyesi olarak sosyal kültürel faaliyetlere çok önem veriyoruz, bundan sonra belediyemizin öncülüğünde bu tarz etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Bugün burada ilkini düzenlediğimiz Anamur Belediyesi Edebiyat Günleri'nin açılışını gerçekleştiriyoruz. Yerel yazarlarımızın eserlerini tanıtma fırsatı bulacağı, imza günleri düzenleyeceği, yazar ile okuyucuyu buluşturan etkinliğimizin hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca ünlü yazar İpek Ongun'u da etkinliğimizin onur konuğu olarak burada ağırlayacağız. Tüm vatandaşlarımızı 20-22 Mayıs tarihleri arasında Muşurup Sanat Sokağı'nda ziyarete açık olan Edebiyat Günleri Etkinliğimize davet ediyorum" dedi.

Öğrenciler tarafından hazırlanan mahalli yazarlar şiir seçkisinin ardından açılan standları ziyaret eden İlçe Kaymakamı Bozdemir, Belediye Başkan Deniz standlarda bulunan mahalli yazarlardan imzalı kitaplar aldılar.

3 gün sürecek olan etkinliğin 2. gününde ünlü Yazar İpek Ongun'un saat 10:00'da belediye meclis salonunda gençlik ve edebiyat konulu söyleşi gerçekleştireceği öğrenildi.

Haberin Galerisi

Bu haber Anamur Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et MALATYA´DA ANAMUR ESİNTİSİ..

Akışın sonuna geldiniz.

Advert