GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-03-2023 15:54

Anamur Belediyesi Kitap Günleri Etkinliği Düzenledi..

Anamur Belediyesi Kitap Günleri Etkinliği Düzenledi..

Anamur Belediyesi 27 Mart-02 Mart tarihleri arasında Kütüphane haftası dolayısıyla “Kitap günleri” etkinliklerinin 2’ncisi düzenlendi.

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın ev sahipliğinde Muşurup Sanat Sokağı’nda organize edilen “Kitap Günleri” etkinliği Kaymakam Bilal Bozdemir, Emniyet Müdürü Ömer Engin Genç, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Temsilcileri, kurum müdürleri ve vatandaşlar katılımı ile gerçekleşti.

Bir çok yazarın stant açarak kitaptarını tanıtıp imzaladıkları etkinlikte kitap evleri de stant açarak kitaplarını görücüye çıkardılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılış programında kurdelenin kesilmesinin ardından protokol üyeleri stantları dolaşarak kitapları inceledi, yazarlarla bir süre sohbet ettiler.

Açılış programında konuşan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, “Bu yıl ikincisi düzenlenen kitap günleri Kütüphaneler Haftası nedeniyle bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Anamur Belediyesi Kitap Günleri etkinliğinin açılışını gerçekleştirdik.

27 Mart - 1 Nisan 2023 tarihleri arasında vatandaşlarımızın ziyaret edebileceği standlarımızda yerel yazarlarımızın imza günleri ve kitap satışları gerçekleştirilecek.

Ayrıca depremzedelerimize ulaştırılmak üzere kitap bağışı toplayacağız.

Programda emeği geçen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze, yazarlarımıza ve stand açarak katkıda bulunan katılımcılarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT