SPOR
Giriş Tarihi : 01-12-2023 15:29

Anamur Belediyespor 3. Lig’e kilitlendi..

Anamur Belediyespor 3. Lig’e kilitlendi..

Anamur Belediyespor kulubu bu gün kahvaltılı bir toplantı düzenleyerek, çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Kısa adı BAL ligi olan bölgesel amatör liginin 7. Gurubunda top koşturan Anamur Belediye spor son 7 maçında 5 galibiyet ve 2 beraberlik alarak namağlup olarak 7.grup liderliğini hiç bir takıma kaptırmak istemiyor.

3.lig kapısından içeri girmek için rakiplerinin korkulu rüyası olan Belediyespor bu hafta Ören standında oynayacağı Kapadokya spor maçında 3 puan almak için sahaya çıkacak.

Anamur Belediye spor için maç öncesi verilen kahvaltılı toplantıya Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir, Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Cumhuriyet Başsavcısı Meriç Dede, ilçe jandarma komutanı Üsteğmen Kadir Dölek, Emniyet Müdürü Hanefi Umar, Anamur Belediye spor kulübü Başkanı Adem Şen, yönetim kurulu üyeleri ve sporcular katıldılar.

Anamur Belediye spor ‘a anlamlı destekler sağlayan, Belediye spor ’un hedefe ulaşması için Anamurluların birleştirici gücü olarak tam destek veren Belediye Başkanı Hidayet Kılınç yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi ‘’Başta Anamurlu iş adamlarımız olmak üzere gerekli destekler veriliyor. Şu anda lig lideriyiz hedefimize adım, adım yürüyoruz, Anamur halkı duyarlıdır. Onların desteğine de arkamızda görmek istiyoruz, Anamur Belediye spor için her kesin katkısına da ihtiyaç duyuyoruz.’’ Dedi.

14 Gurubun yer aldığı BAL liginde bu sezon 3.lige çıkarak yıllarca süren talihsizliğe son vermek istediklerini belirten Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir yaptığı konuşmada, geçen yıl son maçta kulübün bir talihsizlik sonucu 3.liğ kapısından döndüğünü belirterek

 ‘’ Takıma üçüncü ligde başarılar diliyorum, takım ruhu devam ediyor 3.liğ için o yıl. Bu yıl olmalı. Şehrimizin takımı olana Anamur Belediyespor’a hep birlikte sahip çıkıyoruz. Takıma 3. Lig yolunda başarılar diliyorum. ‘’ ifadelerine yer verdi.

 

Teknik direktör Haydar Durusoy da, “bildiğiniz gibi 7 tane lig maçı oynadık, 5 galibiyet 2 beraberlikle şu an lider konumdayız. Bu hafta da ligin başarılı takımlarından Suvermez Kapodokya’yla oynayacağız. Amacımız tabiki bu maçıda kazanarak yolumuza kazasız belasız devam etmek. Daha sezonun başındayız, bu köprünün altından çok sular akacaktır birlik beraberlik içerisinde olduğumuz sürece başaramayacağımız hiçbir şey yok”diye konuştu.  

Anamur Belediye spor kulüp Başkanı Adem Şen ise ‘’  yönetim kurulu ile birlikte Şampiyonluğun ayak seslerini duymaya başladık. Geçtiğimiz yıllara göre kulübümüzde aile havası içinde çalışıyoruz. Teknik direktörümüz Haydar Durusoy ve oyuncularımız 3.lige adeta kilitlendiler.’’ Şeklinde konuştu

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT