GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-01-2023 16:57

Anamur Esnaf Kredi ve Kefalet Koop. Başkanı Ahmet Özdemir Güven Tazeledi..

Anamur Esnaf Kredi ve Kefalet Koop. Başkanı Ahmet Özdemir Güven Tazeledi..

Anamur Esnaf ve Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağan Genel Kurulunu bu gün gerçekleştirdi.

İki listenin yarıştığı genel kurula Anamur esnafının çok yoğun ilgi göstermesi üzerine üyeler listeden kontrol edilerek salona alındı. Üyeliği bulunmayan esnaflar ise salona alınmadı. Bu nedenle dışarda adeta izdiham yaşandı, uzun kuyruklar oluştu.

Saat 10.00’da yapılması planlanan genel kurul, üyelerin salona alınma işlemlerinin uzun sürmesinden dolayı saat 11.30’da başladı.

Divan heyetinin seçilmesi ile saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlanan genel kurula Siyasi Parti temsilcileri STK temsilcileri ve esnafların katıldı.

Açık ve Kapalı Oylama tartışması..

Genel kurul, tüzükte açık oylama yapılması şeklinde olduğu için  aday Hüseyin İbret ve yönetiminin kapalı oylama için divan başkanına dilekçe vermesi üzerine önce üyelerden açık yada kapalı oylama olması için el kaldırmaları istendi. Üyelerin çoğunluğunun tüzükte yer aldığı gibi açık oylama istemesi üzerine listeler açık oylamaya sunuldu.

Salondaki üyelerin  çoğunluğunun mevcut başkan Ahmet Özdemir’e açık oy kullanması üzerine Özdemir bir kez daha güven tazelemiş oldu.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT