SİYASET
Giriş Tarihi : 28-04-2023 14:53   Güncelleme : 28-04-2023 15:12

Anamur halkı CHP Mersin Milletvekili Adayı Talat Dinçer’e “EVET” dedi..

Anamur halkı CHP Mersin Milletvekili Adayı Talat Dinçer’e “EVET” dedi..

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin MV. Adayı  Talat Dinçer seçime yönelik çalışmalar yapmak üzere dün Anamur’a ilçemizdeydi.

Çalışmalarına İlçe binasında partililere ve çalışma gönüllülerine bir konuşma yaparak başlayan Dinçer; ‘’1965 yılında Mersin’de doğdum. 1988 yılında Erciyes Üniversitesi İşletme Bölümünü bitirdikten sonra iş hayatına atıldım. 2005 Yılından bu yana Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmekteyim. 2022 yılında da Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu’nun Yönetim Kurulu üyeliğine seçildim.

Bunları niye anlatıyorum; Sizin anlayacağınız 2005 yılından beri Esnafımızın sorunları ile ilgilenirim. Tüm Mersin Merkez ve İlçelerindeki Odalarımızın Yöneticileri, Üyeleri beni tanır, onlara yirmi dört saat telefonum açıktır.

Genel Başkanımız bu seçim döneminde aday olup, seçime girmemi istediğinde; Ülkemin bir çıkmazda olduğunu düşündüm, Tek adam rejimiyle kurumlar kilitlenmiş, işlemez olmuş. Kurtuluşun tekrar Yüce Atatürk’ün düşünüp karar vererek kurduğu Parlamenter Sisteme geri dönüşte olduğu, fabrika ayarlarımıza geri dönülmesi gerektiği düşüncesiyle kabul ettim. Şu ana kadar ki seçim çalışmalarımda da gördüm ki, daha evvel kucakladığım esnaflarımızda şimdi beni kucaklamaya hazır. İnşallah çok çalışarak,  Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı, Millet İttifakını da Milletvekili Çoğunluğu ile İktidar yapacağız ’’dedi.

Daha sonra çalışmalarını; Esnaf Odası, Ticaret Odası, Ziraat Odası, Esnaf Kefalet Kooperatifi ziyaretleri ile sürdüren Dinçer, Öğleden sonra da dükkan atlamadan Sanayi esnafını ziyaret etti, dertlerini dinleyip, destek istedi.

Akşam da Alataş Mahallesinde toplanan mahalleliye hitap eden CHP Adayı Talat, ilk mahalle ziyaretinden aldığı pozitif enerjiden mutlu oldu. Adayımız, Yorucu ancak başarılı geçen Anamur çalışmasının ardından Anamur halkının verdiği güven ve huzur ile İlçe Yönetimimize hazırlanan başarılı program için teşekkür ederek,  ilçemizden ayrıldı.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT