MESAJLAR
Giriş Tarihi : 20-04-2023 07:56

Anamur Kaymakamı Bilal BOZDEMİR'in Bayram Mesajı..

Anamur Kaymakamı Bilal BOZDEMİR'in Bayram Mesajı..

Anamur Kaymakamı Bilal BOZDEMİR, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

BOZDEMİR mesajında şu ifadelere yer verdi.

Mübarek Ramazan ayını geride bırakarak, bir Ramazan Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, milli ve manevi değerlerimizi bütün güzellikleriyle hissettiğimiz, kırgınlık ve küskünlüğü bir kenara bırakarak barıştığımız müstesna günlerdir. Bu günlerin sevincini, heyecanını, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her anına yayabilmek, ortak hedefimiz olmalıdır. Bu günleri fırsat bilerek aramızdaki sevgi, merhamet, kardeşlik ve hoşgörü duygularını güçlendirmemiz bayramı gerçek anlamda idrak etmemizi sağlayacaktır.

Bu mukaddes günlerde, Şehit Ailelerimizi, Şanlı Gazilerimizi, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı, hasta, yaşlı, yetim, öksüz ve kimsesiz kardeşlerimizi hatırlamalı, telefonla da olsa kendileriyle hemhâl olmalı, yalnız olmadıklarını onlara hissettirebilmek için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan Bayramı'nın ülkemize, milletimize, İslam Alemine ve tüm insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyor, başta şehit ailelerimiz ve gazilerimiz olmak üzere milletimizin, değerli çalışma arkadaşlarımın ve tüm Anamurlu hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

   Bilal BOZDEMİR 

Anamur Kaymakamı

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT