GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-04-2024 15:38

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası İftar Yemeği Düzenledi..

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası İftar Yemeği Düzenledi..

Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla Anamur Ticaret ve Sanayi Odası İftar Yemeği Verdi.

 ANTSO Başkanı Mehmet Tuna ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine, Kaymakam Bilal Bozdemir, Garnizon Komutanı Albay Taner Tükel, Belediye Başkanı Durmuş Deniz, Cumhuriyet Başsavcısı Meriç Dede, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Kadir Dölek, İlçe Emniyet Müdürü Hanifi Umar,  Siyasi Parti Temsilcileri, STK Temsilcileri, Kurum Müdürleri ile çok sayıda Ticaret erbabı vatandaş katıldı.

Yemek sonrası yapılan duanın ardından ANTSO Başkanı Mehmet Tuna,; bir konuşma yaparak tüm katılımcılara teşekkür etti,

TUNA, ‘’Ticaret ve Sanayi odamızın iftar programına katılımınızdan dolayı hepinize hoş geldiniz der teşekkür ederim. İftar programı vesilesiyle sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyuyorum.

Göreve geldiğimiz andan itibaren bir buçuk yılı geride bırakıyoruz, seçimden sonra bazı ziyaretler yapsak da sizlere tam anlamıyla bir teşekkür ziyareti gerçekleştiremedik. Bu yüzden sizlerden affınızı istiyorum, özür diliyorum. Ancak şunu belirtmek isterim ki yeni bir projeyle her gün yeni bir sektör stratejisi ile uğraşmaktayız. Bu yüzden pek de vakit bulamadık, kendimizi bu şekilde ifade etmek istiyorum. İnanın evimizden işimizden feragat ederek çalışmaktayız. Çalışmalıyız ki; sizleri mahcup kalmayalım sizler benim ekibimi çalışmamız için desteklediniz. Ticaret ve Sanayi odasını bizlere emanet ettiniz. Sizlere ekibim ve şahsım adına teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.

Bana ve meclis üyesi arkadaşlarıma 24 saat ulaşabilirsiniz. Her türlü probleminize bizleri ortak edebilirsiniz bizler size hizmet etmek için varız. İftar programlarımıza katılımınızdan mütevellit ayrıca teşekkür ediyorum. sağ olun var olun. Allah sizlerden razı olsun şimdiden hayırlı bayramlar diler, saygılarımı sunarım.’’ dedi.

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT