GÜNCEL
Giriş Tarihi : 31-10-2022 14:17   Güncelleme : 03-11-2022 08:56

Anamur Ticaret ve Sanayi Odasında Devir Teslim Töreni..

Anamur Ticaret ve Sanayi Odasında Devir Teslim Töreni..

Mersin’in Anamur ilçesinde 22 Ekim 2022 tarihinde yapılan Ticaret ve Sanayi Odası olağan kongrede mavi listeyle ipi göğüsleyen ekip bu gün görevi resmen teslim aldı.

29 Ekim’de yargı gözetiminde yapılan görev dağılım seçiminde Yönetim kurulu başkanlığına Mehmet Tuna, Yönetim Kurulu Üyeliklerine İsa Gübeş, Kâşif Tartan, Durmuş Ali Çelik ve Adem Şen, Meclis başkanlığına Orhun Yıldız, başkan yardımcılar İbrahim Çetinkaya ile Ali Furkan Ok, Katip Üyeliğe de İbrahim Fatih Öğür seçildi.

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu başkanlık makamında yapılan devir teslim töreninde görevi yeni yönetim Kurulu başkanı Mehmet Tuna’ya devreden mevcut başkan Feridun Torunoğlu, il göreve geldiği1992 yılında  32 yaşlarda olduğunu ve kasada bulunan 15 bin lira para olduğunu ve odanın 300 bin lira borcu olduğunu aradan geçen yılların ve yapılan hizmetlerin ardından şu anda 1.405 bin lira odanın nakit parası olduğunu kaydederek, yeni Başkan ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerini iletti. Yeni yönetim kurulu Başkanı Mehmet Tuna’ya ve yeni Meclis Başkanı Orhun Yıldız’a çiçek takdim etti.

Bundan sonra bana düşen bir görev olursa bir telefonla emrinizdeyim diyen Torunoğlu, “Yeni yönetimin genç ve dinamik kadrosuyla Anamur için başarılı hizmetler yaparak çıtayı daha da yükselteceğine inancım tamdır.” Dedi.

Oda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuna, bu güne kadar başarıyla sürdürdüğünüz görevi teslim alıyoruz. İnşallah bizde odamızı ve şu ana kadar yapılan hizmetleri bir adım daha ileriye taşımakta başarılı oluruz. Diyerek, başarılı hizmetlerinden dolayı Feridun Torunoğlu’na teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Üyelerine de seslenen Tuna, bize güvenerek oy veren ve vermeyen Anamur ve Bozyazı ilçelerimizde faaliyet gösteren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Bize layık görülen bu görevi Ekibimizle birlikte Tüm Üyelerimizin ve Bölgemizin menfaatine en iyi ve en verimli bir şekilde yapmak için her türlü gayreti göstereceğiz, başlayan bu Dört yıllık görevimizin hayırlı uğurlu olmasını ve başarılara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Tuna, Hizmetlerinden dolayı mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Torunoğlu ve Meclis başkan yardımcısı Hüsnü Ceren’e çiçek takdim etti.

Fotoğraf çekimleriyle devir teslim töreni sona erdi.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT