Advert
Advert
Anamur Haber
Anamur Haber
GÜNCEL

Anamur Ülkü Ocakları’ndan Atsız’a Anma Programı..

Advert
Paylaş:

Anamur Ülkü Ocakları, Türkçü düşüncenin önemli isimlerinden Hüseyin Nihal Atsız’ı vefatının 50. yıl dönümünde düzenlenen programla andı. Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığında yapılan programa, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkan Yardımcısı Kemal Dertli, MHP Anamur İlçe Başkanı Av. Mehmet Yayla, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Mehmet Satar’ın yanı sıra önceki dönem ilçe ve ocak başkanları, vatandaşlar ve gençler katıldı.

 

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Atsız’ın hayat öyküsü ve mücadelesi emekli öğretmen ve eski Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Batun tarafından anlatıldı. Batun, Atsız’ın Türkçülük davası uğruna hayatı boyunca kararlılıkla mücadele ettiğini belirtti.

 

Bağlama sanatçısı Ali Koyu’nun seslendirdiği türküler programa ayrı bir anlam kattı.

 

Ülkü Ocakları Anamur İlçe Başkanı Mehmet Satar, yaptığı konuşmada, “Atsız’ın fikirleri ve eserleri Türk gençliğine her zaman yol gösterecektir.” diyerek programa katılanlara teşekkür etti.

 

Program, eski Cumhuriyet Meydanı’nda çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

 

Haberin Galerisi

Bu haber Anamur Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Advert