GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-08-2023 10:09   Güncelleme : 18-08-2023 18:17

Anamur Ülkü Ocakları'ndan Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Emre Celal Gül'e Ziyaret..

Anamur Ülkü Ocakları'ndan Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Emre Celal Gül'e Ziyaret..

Anamur Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet SATAR ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 11 Ağustos 2023 tarihinde Mersin Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine atanan Emre Celal GÜL'e ziyarette bulundular.

Anamur Ülkü Ocakları Başkan ve Yönetim kurulu üyeleri İl Başkanı Emre Celal GÜL'e şu ana kadar gerçekleştirdikleri operasyonlar ve devam edecekleri hakkında bilgiler veriyorlar.

Anamur Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet SATAR, ziyaretle ilgili olacağı, “Ülkü Ocakları Anamur İlçe yönetimi olarak İl Başkanımız Sayın Emre Celal GÜL'e Hayırlı Olsun Ziyaretinde bulunduk. Bu zamana kadar yaptığımız ve yapmayı planladığımız hakkında bilgi vererek emir ve talimatlarını aldık. Sayın İl Başkanımızın çalışmalarımızı memnuniyetle takip ettiği belirtip her türlü ilgi ve desteği Anamur teşkilatımıza sunarak yerelde güvendiğini belirten gövdelere aynı hedefle devam etmesi gereken talimatları vermişlerdir. Biz de Anamur Ülkü Ocakları olarak gece uyumadan gündüz yorulmadan Ülkü uğrunda Ülkücü duruşumuzla çalışmanın devamı.

Mersin Ülkü Ocakları İl Başkanımız Sayın Emre Celal GÜL'e tekrardan hayırlı olsun dileklerimi belirten Rabbimiz Birlik ve Dirliğimiz daim eylesin.” Dedi.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT