SİYASET
Giriş Tarihi : 29-04-2024 19:11   Güncelleme : 29-04-2024 19:21

Anamur ve Gazipaşa Mahalle Muhtarlarından Belediyelere Teşekkür Etkinliği..

Anamur ve Gazipaşa Mahalle Muhtarlarından Belediyelere Teşekkür Etkinliği..

Anamur ve Gazipaşa Mahalle Muhtarlarından Mersin Büyükşehir Belediyesi, Anamur Belediyesi ve Gazipaşa Belediyesi'ne bir etkinlik düzenleyerek teşekkür ettiler.

Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ile birlikte Kaşpazarı Yaylası'nda gerçekleştirilen yol çalışmaları nedeniyle Anamur ve Gazipaşa Mahalle Muhtarları tarafından düzenlenen teşekkür etkinliğine katıldı.

Anamur ve Gazipaşa ilçelerinin ortak yaylası olan Kaşpazarı Yaylası'nda, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Anamur Belediyesi ve Gazipaşa Belediyesi iş birliğinde gerçekleştirilen yol çalışmaları nedeniyle her iki ilçenin Mahalle muhtarları Anamur ve Gazipaşa Belediye Başkanlarını Kaşpazarı Yaylası'nda bir araya getirdi.

İki ilçeden yaklaşık 20 Mahalle Muhtarının Kaşpazarı Yaylası'nda düzenlediği programa Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, CHP Gazipaşa İlçe Başkanı ve Parti Yöneticileri, Anamur Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Anamur İlçe Yöneticileri ile Anamur ve Gazipaşa Mahalle Muhtarları katıldı.

Başkan Durmuş Deniz; “ Yayla Yollarını Yörüklerimiz İçin Daha Konforlu Hale Getiriyoruz”

Teşekkür programında konuşan Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz kurumlar arası iş birliğine vurgu yaptı. Kaşpazarı Yaylası’nda gerçekleştirilen yol çalışması hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Deniz; “Mayıs ayının gelmesi ile birlikte yörüklerimizin ve arıcılık yapan vatandaşlarımızın yaylalara gideceğini bildiğimiz için Mersin Büyükşehir Belediye, Gazipaşa Belediyesi ve Anamur Belediyesi iş birliği ile Kaşpazarı Yaylası’nın yollarında malzemeli bakım onarım çalışması ve kar nedeniyle kapanan yollarda kar temizleme çalışması gerçekleştirdik. Böylece hem Anamurlu hem de Gazipaşalı vatandaşlarımızın ortak yaylası olan Kaşpazarı Yaylası’na vatandaşlarımızın ulaşımını daha konforlu ve güvenli hale getirdik. Yapığımız iş birliğinden dolayı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e ve Gazipaşa Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ali Yılmaz’a teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar nedeniyle teşekkür etmek için bizleri burada buluşturan Anamur ve Gazipaşa Mahalle Muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Grup Başkanvekili Başarır; “Bu Güzel Toprakların İnsanlarına Layık Olacağız”

Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz’e hayırlı olsun ziyareti ve bir takım temaslarda bulunmak üzere Anamur’a gelen CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır en çok ziyaret ettiği ilçenin Anamur olduğunu ifade etti. Milletvekilliği süresince Anamur’da çok sayıda köy ve yaylayı ziyaret ettiğini vurgulayan Milletvekili Başarır; “Anamur en çok ziyaret ettiğim ve yaylalarını köylerini ziyaret ettiğim ilçe. Şu anda bulunduğumuz Kaşpazarı Yaylası’nın bir tarafında Anamur Belediye Başkanımız, diğer tarafında Gazipaşa Belediye Başkanımız görev yapıyor. İkisine de güvendiniz ve oy verdiniz. Anamur Belediye Başkanımız %60’a yakın bir oyla, Gazipaşa Belediye Başkanımız %50’nin üzerinde oyla seçildi. Bizde söz veriyoruz, bu güzel toprakların bu güzel insanlarına layık olacağız ve onlara mahcup olmayacağız” dedi.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT