GENEL
Giriş Tarihi : 18-03-2023 15:40

Anamur’da 18 Mart Çanakkale Zaferi Yıl Dönümünde Şehitler Anıldı.

Anamur’da 18 Mart Çanakkale Zaferi Yıl Dönümünde Şehitler Anıldı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 108. Yıl dönümü dolayısıyla Anamur’da çelenk sunumu ve anma etkinlikleri düzenlendi.

 

Tören, saat 9.30’da Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına, Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir’in çelenk sunumu ile başladı. Ardından, Garnizon Komutanı Albay Taner Tükel, Anamur Belediye Başkan Vekili Türkan Kasapoğlu tarafından çelenk sunumu ve saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla tören sona erdi.

Saat:10.45‘de Belediye Kültür Merkezi Şair Abdulkadir Bulut Konferans Salonunda hazırlanan program; saygı duruşu ve akabinde istiklal marşının okunmasının ardından Hv. Bnb. Selahattin Onur tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı. Konuşmanın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan programda günün anlamını belirten konuşmalar yapılarak şiirler okundu. Daha sonra Anamur Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili tiyatro gösterimi ile 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimiz bir kez daha saygıyla anıldı.

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT