GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-02-2023 09:13

Anamur’da Depremzedeler Orman İşletme Müdürlüğünde Halk Eğitim Kursuna Katılıyor

Anamur’da Depremzedeler Orman İşletme Müdürlüğünde Halk Eğitim Kursuna Katılıyor

Anamur Orman İşletme Müdürlüğü misafirhanesinde kalan depremzedeler Halk Eğitim kursuna katılıyor.

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Anamur’a gelerek Orman işletme müdürlüğü misafirhanesine yerleşen depremzedeler, Anamur orman işletme müdürlüğü bünyesinde Anamur halk eğitim müdürlüğü ile beraber açılan “doğada atık yoktur” projesi kapsamında, bitkisel materyallerden tablo yapım kursuna katıldılar.

İskenderun’dan gelen ve Anamur orman işletme müdürlüğü misafirhanesinde misafir edilen depremzedeler aynı binanın lokalinde açılan kursa katılan depremzedeler, depremin yaşattığı stresi bir nebze olsun kurs sayesinde unuttuklarını ifade ederek, Orman İşletme Müdürü İsmail Gübeş’e ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler. 62 yaşındaki depremzede Ferah Korkmaz “çok sıkılıyordum kurs sayesinde zaman daha çabuk geçiyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Gübeş, depremin yaralarını sarmanın bir yolunun da ruhen yapılması gerektiğini belirterek, misafirhanemizde kalan depremzedelerimiz için Halk Eğitim müdürlüğümüz ile birlikte Orman İşletmemiz bünyesinde böyle bir kurs açıp misafirlerimizi de teşvik ettik.”dedi.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT