GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-09-2022 13:24   Güncelleme : 30-09-2022 10:32

Anamur'da Kuaförler Haftanın Bir Günü Kapalı Olacak..

Anamur'da Kuaförler Haftanın Bir Günü Kapalı Olacak..

Anamur’da  Erkek Kuaförü, Bayan kuaförü ve Güzellik Salonları Valilik oluru ile 01 Ekim 2022 tarihi itibariyle Pazar günler kapalı olacak.

Anamur Esnaf ve Sanatkarlar  Odasından yapılan açıklamaya göre,  Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından İl ve İlçelerde Erkek Kuaförü, Bayan kuaförü ve Güzellik Salonlu işletmelerinin haftanın bir günü kapalı olmaları, bu günün  işletmeciler ve bağlı bulunduğu ilçe Esnaf ve Sanatkarlar odaları ile kararlaştırılarak, Valilik oluru alınarak belirlendiği belirtildi.

Mersin il Merkez ve ilçelerinde kapalı olunan günlerin listesi Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği tarafından ilçelere gönderildi.

Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası yaptığı açıklamada “Mersin Valilik makamının oluru ile ilçemizde bulunan berber, kuaför ve güzellik salonlarına ilişkin 01.10.2022 tarihinden başlamak üzere pazar günü  08:00-22:00 saatleri arasında kapalı olması kararı alınmıştır. Üyelerimizin mağdur olmaması için gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Yeni bir genelge yayınlanınca bilgi verilecektir.” ifadeleri yer aldı.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT