GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-10-2022 18:03

ANTSO Başkan Adayı Ertuğrul Oğuz ve Grup Adaylarından Başkan Kılıç’a ziyaret..

ANTSO Başkan Adayı Ertuğrul Oğuz ve Grup Adaylarından Başkan Kılıç’a ziyaret..

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ertuğrul Oğuz ve Grup adayları Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ı makamında ziyaret ettiler.

                        

22 Ekim 2022 Cumartesi günü yapılacak olan Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Grup seçimleri öncesi ziyaretleri kapsamında Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ı makamında ziyaret eden, Başkan Adayı veteriner Hekim Ertuğrul Oğuz ve ekibi Grup Adayları göreve geldikleri zaman Anamur ve Bozyazı için yapmayı hedefledikleri projelerini anlatarak fikir alışverişinde bulundular.

 

Oğuz, “Anamur ve Bozyazı’mızı ticaret ve sanayide hak ettiği yere getirmek için biz de varız. Sorunlara hakimiz, çözümlerimiz ve projelerimiz hazır. Bu projelerimizle, Anamur ve Bozyazı’mızı Tarımda, Turizmde, Ticarette, Eğitimde lider konuma taşıyacağız. Anamur ve Bozyazı’nın kalkınması, tanıtımı, gelişmesi için öncülük edeceğiz. Bu yüzden aday olduk. Ben ve ekip arkadaşlarım  elimizi taşın altına koymaya hazırız. Hep Birlikte Güçlü Anamur ve Güçlü Bozyazı İçin Çalışacağız!” ifadelerini kullandı.

 

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Ticaret ve Sanayi Odasının bir kentin kalbi konumunda olduğunu. Kentin Ticaretine, Kültürüne, Tarımına gelişmesine öncülük etmesi gerektiğini ifade ederek, Oğuz ve Grup üyelerine “Hayırlı olsun, Başarılarılar dilerim.” Diyerek, kazananın Anamur olması temennisinde bulundu.  

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT