GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-08-2022 12:49

ANTSO Başkan Adayı Mehmet Tuna Esnaf Odasını Ziyaret Etti.

ANTSO  Başkan  Adayı Mehmet Tuna Esnaf Odasını  Ziyaret Etti.

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Mehmet Tuna  ve Yol arkadaşları  Esnaf ve Sanatkârlar Odası  Başkanı  Özkan Poçulu’ya  nezaket   ziyaretinde bulundu.
 

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası (ANTSO) Başkan Adayı Mehmet Tuna’ya yol arkadaşları, Kaşif Tartan, Durmuş Ali Çelik, Orhun Yıldız, Mesut Aydın ve Ali Baki ile birlikte Esnaf Odası Başkanı Özkan Poçulu’yu makamında ziyaret etti ve yeni görevinde başarılar dileyerek tebriklerini iletti.
 

Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı  Tuna; “ Esnaf  Odası  Başkanı  Özkan Poçulu’nun   şahsında Yönetim Kurulu  Üyelerine   başarı dileklerimizi ilettik. Anamur’un insanlarına, şehrimize, ekonomisine, ticaretine, yaşam standartlarının yükselmesine büyük katkılar sunmak  için  Anamur’un güçlü bir lobiye ihtiyacı olduğu düşüncemizi  paylaştık.
Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerinde Aday  olmam  nedeniyle  kendileri de başarılar diledi.


Seçildiğimiz takdirde, İnşallah hep birlikte bu şehrin ekonomisine katkıda bulunacak ve ticaretini yükseltmek için birlikte çalışacağız. Sivil toplum kuruluşlar ile uyum içerisinde çalışan ve sıcak ilişkiler kurmak için  çaba göstereceğiz. “ şeklinde  açıklamada  bulundu.
 

Anamur Esnaf ve  Sanatkarlar Odası Başkanı  Özkan Poçulu da  “Anamur  Ticaret ve  Sanayi Odası , ilçemizin  toplumsal ve meslek örgütlerinin başında geliyor. Biz  Esnaf Odası olarak ticaretin, sanayinin, ekonominin gelişmesi ve kalkınması için üzerimize ne düşüyorsa, dün olduğu gibi bugünde hep beraber el birliği içerisinde, iş birliği içerisinde olmaya  gayret  ediyoruz.
Sizin  şahsınızda  tüm  ekibine başarılar diliyorum. İlçemiz ve sizin için hayırlısı olsun ”diyerek   ziyaretleri nedeniyle  Mehmet Tuna ve yol arkadaşlarına  teşekkür etti.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT