GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-10-2022 17:34   Güncelleme : 14-10-2022 17:46

ANTSO Başkan Adayı Oğuz Ekibiyle Siyasi Partileri Ziyaret Etti..

ANTSO Başkan Adayı Oğuz Ekibiyle Siyasi Partileri Ziyaret Etti..

22 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Grup seçimleri öncesinde çalışmalarını hızlandıran Başkan adayı Ertuğrul Oğuz ve Grup adayları Anamur’da bulunan Siyasi Parti İlçe Temsilcilerini ziyarette bulundular.

Ziyaretleri kapsamında Ak Parti Anamur İlçe Teşkilatını, MHP Anamur İlçe Teşkilatını, CHP Anamur İlçe Örgütünü, İYİ Parti Anamur İlçe Teşkilatını ziyaret eden ANTSO Başkan Adayı Ertuğrul Oğuz ve ekibi Gurup Adayı arkadaşları,  İlçe başkanları ve Yöneticileri ile Anamur’un ihtiyaçları, gelişimi, Tarımı ve Turizmi adına sohbet ederek fikir alışverişinde bulundular.

Oğuz ziyaretleri ile ilgili yaptığı açılamasında, “Bizi çok iyi şekilde karşılayan ilgi gösteren ve değerli fikirlerini bizlerle paylaşan, çıktığımız bu yolda başarılar dileyen Siyasi Parti İlçe başkanlarım Ak Parti Anamur İlçe Başkanı M.Feyzullah Yılmaz ve Yönetimine, MHP Anamur İlçe Başkanı Adnan Gübbük ve Yönetimine, CHP Anamur İlçe Başkanı Durmuş Deniz ve Yönetimine, İYİ Parti Anamur İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu ve Yönetimine, ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Oğuz, ziyaretlerinin ve çalışmalarının hız kesmeden devem edeceğini vurgulayarak, “Herşey Anamur için, herşey Bozyazı için.” Bir kentin gelişmesi için birilerinin fedakarlık yapması gerekir. Biz bu konuda elimizi taşın altına koymak adına kollarımızı sıvadık. Üyelerimizin desteğiyle birlikte Anamur’u ileriye taşımak için ekip arkadaşlarımla birlikte var gücümüzle çalışacağız.” İfadelerini kullandı.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT