GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-08-2022 10:41   Güncelleme : 13-08-2022 11:46

ANTSO Başkan Adayı Tuna, ANTSO'yu yönetmeye hazırız dedi..

ANTSO Başkan Adayı Tuna, ANTSO'yu yönetmeye hazırız dedi..

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Mehmet  Tuna  ekibiyle birlikte önümüzdeki aylarda yapılacak olan ANTSO seçimlerine hazır olduklarını söyledi.
 

ANTSO için başkan adaylığını açıklamasının ardından, üye ziyaretlerini sıklaştıran Tuna , ‘’Önceliğimiz Anamur ve Bozyazı ilçelerimizdeki değerlerin farkına varıp bu değerleri en iyi şekilde kullanmak ve bu yönde çalışmalar yaparak, projeler üretmek olacaktır" dedi.
 

Anamur ve Bozyazı İlçelerinin Turizm, tarım ve inşaatta hak ettiği yerde olmadığına dikkat çeken Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Mehmet Tuna, ”her iki ilçemizde çok beyin göçü verdi. Üniversiteyi başarı ile bitiren bir yaşıtlarımız maalesef buraya dönüş yapmadılar. Bunun en önemli nedenleri arasında, her iki ilçemizin de hak ettiği yerde olmaması.
Anamur ve Bozyazı ticaretinin” turizmden, tarıma, kültür sanata kadar ” hak ettiği yere gelme mücadelesini Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ve STK Temsilcileri ile birlikte vereceğiz.

 

Odamızın başkalığını yapmış, yönetim kurullarında görev almış ağabeylerimizin deneyimlerinden her zaman yararlanmak arzusundayız. Onların tecrübeleri yol arkadaşlarım ve benim için önem arz ediyor ”diye konuştu.

AdminAdmin