GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-10-2022 16:46   Güncelleme : 19-10-2022 16:51

ANTSO Başkan Adayı Tuna; "Liyakatli Kadro Hizmete Hazırız.!"

ANTSO Başkan Adayı Tuna;

Anamur Ticaret ve Sanayi odası Başkan Adayı Mehmet Tuna, 22 Ekim Cumartesi Günü Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Rıfat Hisarcıklıoğlu Toplantı salonunda gerçekleşecek olan seçimler öncesinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Üyelerle birlikte hareket edeceklerini dile getiren Başkan Adayı Tuna, “Üyelerin menfaati için her konuda ellerini taşın altına koyacaklarını,  şeffaf, adil, dürüst bir anlayışla hizmet vereceklerini ve yardım isteyen hiç kimseyi geri çevirmeyeceklerini ve oda üyesi olmasa bile kendilerine ulaşan herkesin sorununun çözümü için çalışacaklarını söyledi.
Genç ve dinamik bir kadro
Genç  ve dinamik   genç iş insanlarından yönetim  kadrosu oluşturduğunu ifade eden ANTSO  Başkan Adayı  Mehmet Tuna,”Yönetim kadrosunu   oluştururkenince eleyip sık  dokumaya gayret ettim.Görüşlerini önemsediğim arkadaşlarımın görüşlerini aldım. Sonunda genç dinamik bir kadro oluşturduk. İçimize sinen bir ekibimiz oluştu. Mevcut yönetim güzel çalışmıştır. Niyetimiz üzerine koyarak daha etkin çalışabilmek. İnşallah meslektaşlarımızdan yetkiyi alırız.
Anamur ve  Bozyazı  İlçeleri için  etkin bir iradeyle çalışma  yapmak istiyoruz. Seçmenimizin odadan beklentilerini iç içe anlatıyor olabilmek istiyoruz.”
Anamur ve Bozyazı İlçelerinin Gelişmesine Katkı Sağlayacak  Her Projeye  Katkı Sağlayacağız
Anamur ve Bozyazı İlçelerinin gelişmesine katkı sağlayacak her projenin yanında duracaklarını aktaran Anamur Ticaret  ve Sanayi Odası  Başkanı Mehmet Tuna, “Yapacağımız  projelerle üyelerimiz, Anamur ve Bozyazı  halkının farkındalığına değer katacağız.. Gerek yurtiçi, gerekse yurtdışı fuarlarında Anamur ve Bozyazı İlçelerimizin yöresel ürünlerini ve ekonomik değerlerinin alıcılarla buluşmasına yardımcı olacağız. Her iki ilçemizin yöresel ürünlerinin tanınmasında önemli bir role sahip olan Coğrafi İşaretli ürünleri tescili ile ilgili çalışmalarımız olacak.
Ekip olarak, Anamur ve Bozyazı İlçelerimizin ekonomisine değer katmaya talibiz” dedi.
Ekonomi ile birlikte sosyal sorumluluk bilincinin ağırlık kazanacağı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerine işaret eden Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Tuna; bölgesel ve ulusal ekonomiye katkı sağlayacak bir yapı oluşturmanın heyecanıyla tüm üyelerin desteğini beklediklerini kaydetti.
Yerel dinamiklerin harekete geçmesiyle mümkün olacağını vurgulayan Tuna, "Avantajı yakalamış, sürdürülebilir bir yapı oluşması için sağlıklı kararlar alabilen bir yönetim anlayışından hareketle üyelerimizin sorunlarına, taleplerine, görüş ve önerilerine özel önem veren, yakın ilgi gösteren bir anlayışla hareket edeceğiz. Karar alma süreçlerinde üyelerimizin görüşleri bizim için belirleyici olacak. Bölgemizin ve dolayısıyla ülkemizin kalkınma sürecine güvenilir bir oda yönetimi anlayışıyla, kararlılığımızla ve yeni stratejilerimizle büyük destek vermek istiyoruz. Anamur ve Bozyazı İlçelerimizin ekonomik potansiyeline, gücüne inanıyoruz. Bu gücün tüm yönleriyle öne çıkmasını istiyoruz. ANTSO üyelerinin bu yolda  “Mavi Listeye” destek vereceklerine yürekten inanıyoruz" diye konuştu.
OYUNUZU MUTLAKA KULLANIN!

Tüm üyelere bizim ulaşmaya gayret  gösteriyoruz. Ancak ulaşamadığımız üyelerimizden özür diliyorum. Lütfen bizi tanısınlar. Anamur ve Bozyazı İlçelerimizin hayrına kim olacaksa ona demokratik haklarını kullansınlar.
Odamızın ve Anamur ile Bozyazı İlçelerimizin geleceği için Güçlü oda,  güçlü üye anlayışının devamı için 22 Ekim tarihinde yapılacak olan seçimlerde üyelerimizin desteklerini bekliyoruz.”

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT