GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-11-2022 09:06

ANTSO Başkanı Mehmet Tuna'nın 10 Kasım Mesajı..

ANTSO Başkanı Mehmet Tuna'nın 10 Kasım Mesajı..

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası (ANTSO)Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuna, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin  84. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
 

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuna; ”Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84.yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda, "Ahirete irtihal edişinin 80.yıl dönümünde bağımsızlık mücadelemizin önderi Büyük Atatürk'ü rahmetle ve minnetle yâd ediyorum. Ruhu şad olsun" dedi
 

Atatürk'ün adını tarihe yazdırmış büyük bir komutan ve devlet adamı olduğunu vurgulayan Tuna, şunları kaydetti:
 

 “Bütün dünyada kabul gören engin düşünceleriyle, çağdaşlaşmayı hedefleyen toplumlar için de uyanışın öncüsü olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 80. yıl dönümünde rahmet ve minnetle anıyoruz. Milletimizin refahı ve huzuru için, bizlere hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma idealini gerçekleştirmek, onun mirasına sahip çıktığımızın en büyük göstergesi olacaktır.
 İleri demokrasi bilinciyle Atatürk'ün ideallerine ulaşmak birlik ve beraberlik içinde bulunan milletimizin her ferdinin görevi oluğuna inanıyor, bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde, bir kez daha saygı ve şükranla anıyoruz" dedi.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT