SİYASET
Giriş Tarihi : 23-03-2024 16:15   Güncelleme : 23-03-2024 16:20

Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Fahri Şen’e Destekler Çığ Gibi Büyüyor..

Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Fahri Şen’e Destekler Çığ Gibi Büyüyor..

Anamur’da yerel seçim çalışmalarında son düzlüğe girilirken Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Adayı Fahri Şen’e vatandaşın desteği çığ gibi büyüyor.

Gazetemiz’e ziyarette bulunan Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Adayı Fahri Şen, “Bütün meclis üyeleri bir siyasi partinin çatısı altında, bir siyasi partiyi temsilen seçime giriyor, ben ise hiçbir partiye bağlı kalmadan tamamen bağımsız olarak seçime gidiyorum ve yalnız vatandaşı temsil ediyorum. Kıymetli Anamur’lu hemşehrilerim eğer kendilerinin sesinin mecliste yankılanmasını istiyorlar ise Belediye Meclis Üyesi oyu kullanırken bana oy versinler. Kazandığım zaman mecliste milletin sesi ve kulağı olacağımdan en ufak kuşkuları olmasın.”dedi

Saha çalışmalarından bahsederek, “vatandaşın bana olan inancı ve desteği her geçen gün  artarak devam ediyor.” diyen Fahri Şen, mahalle toplantılarına devam ediyorum. Hemşehrilerim beni kendilerinden biri olduğum ve mecliste sadece vatandaş için çaba harcayacağım için bağırlarına basıyor ve destek vereceklerini söylüyorlar. Burası Toroslar ve Yörük inşaların özü sözü doğru ve merttir. Buradan bütün Anamur’lu hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

İnşallah 31 Mart akşamı Anamur’da Fahri Şen rüzgarı esecek. ” Diye konuştu.

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT