SİYASET
Giriş Tarihi : 08-04-2024 18:33

Başkan Deniz; “Anamur’u Ortak Akıl İle Yöneteceğiz”

Başkan Deniz; “Anamur’u Ortak Akıl İle Yöneteceğiz”

Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, farklı fikirlere açık olduklarını ve kenti ortak akılla yöneteceklerini ifade etti.

Hayırlı olsun ziyaretine gelen MHP İlçe Başkanı Mehmet Yayla, AK Parti İlçe Başkanı Burak Bulut, MHP ve Ak Parti İlçe Yöneticileri ile seçilen MHP ve AKP Meclis üyelerini makamında ağırlayan Belediye Başkanı Durmuş Deniz,  görüşmede ortak akıl mesajı verdi.

Meclis toplantısı öncesi Belediye Başkanı Durmuş Deniz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan heyet, Anamur Belediyesi’nin hayata geçireceği projelere, şehrin gelişimi için destek vereceklerini belirtti. İlçe Başkanları ve Belediye Meclis Üyelerini memnuniyetle karşılayan Başkan Deniz ziyaretleri nedeniyle heyete teşekkür etti. Ortak akla ve istişareye verdiği önemi bir kez daha dile getiren Belediye Başkanı Deniz; “Ziyaretlerinden dolayı İlçe Başkanlarımıza ve Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca ilçemize kazandıracağımız hizmetlerde vereceğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Biz seçim döneminde sürekli ortak aklın ve istişarenin önemini vurguladık. Seçildikten sonrada bu fikrimizi hayata geçirecek işlere imza atacağız. Bugün gerçekleştireceğimiz meclis toplantısında Kent Konseyi’nin kurulması için karar alacağız. Resmi prosedürleri tamamladıktan sonrada Kent Konseyi’nde hem siyasi partilerden hem sivil toplum kuruluşlarından, resmi kurumlarımızdan hemde vatadaşlarımızdan temsilciler olacak. Böylece ilçemizle ilgili bir karar alınacağında kentin tüm dinamikleri bu kararların arkasında olacaklardır. Mersin Büyükşehir Belediyesiyle, merkezi hükümetimizle, kamu kurum ve kuruluşlarla, sivil toplum kuruluşları  ve vatandaşlarımızla uyumlu bir şekilde ilçemize hizmet edeceğiz. Ben yaptım oldu yerine ortak akılla hizmet edecek, şehrimizi gelişmiş kentler seviyesine çıkaracağız” dedi.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT