GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-01-2024 13:41   Güncelleme : 10-01-2024 15:57

Başkan Kılınç 10 Ocak'ta Gazetecilerle Kahvaltıda Bir Araya Geldi..

Başkan Kılınç 10 Ocak'ta Gazetecilerle Kahvaltıda Bir Araya Geldi..

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Anamur’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneği bozmadı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde Anamur’da görev yapan Gazetecilerle Anamur Belediyesi 82 Sosyal Tesislerinde sabah kahvaltısında bir araya geldi. Başkan Kılınç’a Belediye Başkan Yardımcıları, Türkan Kasapoğlu, Mehmet Tuğrul ve Mahmut Kara da  eşlik etti.

Sohbet tarzında geçen programda basının önemine dikkat çeken başkan Kılınç, toplumu insan vücuduna benzeterek, gazeteci burada bu vücudun gören gözü, işiten kulağıdır. Onun için siz değerli basın mensuplarımıza halkın haber alma ihtiyacını karşılamada fedakârca, cefakarca çalışan,  bizlere de daha dikkatli çalışmalar yapmamız adına, eksik yaptıklarımızı hatırlatma adına yol gösteren çalışmalara her zor şartta imza attığınız için çok teşekkür eder, görevlerinizde başarılar dilerim. “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü” tebrik ediyorum.” dedi.  

Kılınç; "Anamur'un İçme Suyu Problemini Çözeceğim..!

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, 2019 yerel seçimler öncesinde konuşmanızda Anamur’un içme suyu sorununu çözeceğiz demiştiniz. İçme suyu problemi ne durumda şeklindeki soruya Başkan Kılınç, “Evet 2019 yerel seçimlerinde bizim planımız Anamur ve Mersin Büyükşehir Belediye başkanlıklarını kazanmaktı. İçme Suyu işi de Büyükşehir’in sorumluluk alanında olduğu için, biz yine de buna rağmen iller bankasına bir defasında Büyükşehir Belediye başkanımız sayın Vahap Seçer’le birlikte olmak üzere şahsım da yedi defa giderek girişimlerde bulunduk. Mersin Büyükşehir’in ÇAYKA’ya başvurması gerekiyordu. Gereken başvuruyu yapmadılar. İçme suyu projesi bu nedenle kaldı. Ama size söz veriyorum “Eğer şahsım yine Partimin ve halkımızın teveccühleriyle Anamur Belediye başkanı seçilirsem, Mersin Büyükşehir Belediyesini de Milliyetçi Hareket Partisi veya Cumhur ittifakı adayı kazanırsa sizin aracılığınızla buradan söz veriyorum ilk 6 ay içerisinde Anamur’un içme suyu projesini halletmezsem siyaseti bırakacağım. Bunu da bu kadar net söylüyorum. Daha düne kadar Anamur’a Doğalgaz getireceğiz dediğimizde kimse inanmıyordu bu gün geldiğimiz noktada Anamur’da evlerde Doğalgaz kullanılır hale geldi. Anamur’lu hemşehrilerime hayırlı olsun. İçme suyu projesi Doğalgazı getirmekten daha kolay bizim için.” Diye konuştu.

Program, Başkan Kılınç’ın Gazetecilere çiçek ve hediyeler takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT