SİYASET
Giriş Tarihi : 04-02-2024 21:59

Başkan Kılınç: "Kesintisiz Hizmet İçin Bir 5 Yıla İhtiyacımız Var"

Başkan Kılınç:

Anamur Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Anamur Belediye Başkan Adayı Hidayet Kılınç seçim çalışmaları kapsamında Anıtlı ve Karadere Mahallelerini ziyaret etti. 
Mahalle ziyaretleri miting havasında geçen Başkan Kılınç, Anıtlı ve Karadere Mahallelerinde ana tarafından coşkuyla karşılandı. Cumhur İttifakı'na mensup bir belediyenin Anamur için bir avantaj olduğunu vurgulayan Başkan Kılınç, sürekli hizmet için bir 5 yıl daha yetki istediğini söyledi. 

Adaylığın kesinleşmesinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti teşkilatları ile ziyaretlerini sürdüren Anamur Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Anamur Belediye Başkanı Adayı Hidayet Kılınç, 5 yıllık belediye hizmetlerini anlatmak üzere mahalle ziyaretlerini başlattı. Geçtiğimiz günlerde ilçenin merkeze uzak mahalleleri olan Lale, Karaağa ve Güngören'i ziyaret eden Başkan Kılınç, Cuma programları kapsamında Anıtlı Mahallesini ziyaret etti. 
Cuma namazı için gittikleri Anıtlı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, 5 yıllık süreçte ilçeye kazandırdığı hizmetleri anlattı. 

Anıtlı Mahallesinin sorunlarının büyük ölçüde çözüldüğü eden Başkan Kılınç: "Anıtlı Mahallesi ilçemizin en çalışkan ve üretken mahallelerinden biri olduğunu düşünüyorum. Muz başta olmak üzere burada yetiştirilen ürünler hem ilçemizin hemde yaşadığıin ekonomikne katma değer oluşuyor. Biz üretim yapılan mahallelerde zarar görmeden hallere patlamak için Anıtlı mahallemizde de belirli alanlarda asfalt çalışmaları gerçekleştirilmektedir. dedi. Anıtlı'da yaşayan kalıcılığını gösterdiği ilgiden memnun kalan Başkan Kılınç, aynı günün akşamında Karadere Mahallesi'nde gençlerle bir araya geldi. 

Miting havasında geçen mahalle toplantısında Başkan Kılınç havai fişekler ve meşalelerle karşılandı. 
Karadere Mahallesi'nde kişiye hitap eden Belediye Başkanı Hidayet Kılınç: "2019 yılında belediye başkanı adayı ülkemizde nasıl toplandıysanız bugünde aynı sevgi ve ilgiyle buluştunuz. Aradan geçen 5 yılda sizlerin desteğinin katlanarak arttığını görünce mutlu oldu" dedi. 

5 yıl içerisinde Karadere Mahallesi'nde yol sorunu başta olmak üzere tüm problemlere çözüm ürettiklerini belirten Başkan Kılınç: "Diğer mahallelerimizde olduğu gibi 5 yıl içerisinde Karadere mahallelerimizden zaten ulaştırılan her soruna çözüm ürettik. Bugüne kadar ilçemize kazandırdığımız sayısız eser, satın alma satış iş makinesi ve araçlar, hayata geçirdiğimiz tüm gücün arkasında Cumhur İttifakı'nın gücü ve bizim Ankara'da kurduğumuz iyi ilişkiler var.İlçemiz Anamur'un Ankara'da ki imkânlarından 5 yıl daha sürekli faydalanmasını istiyorsak 2019'da verdiğiniz desteğin daha fazlasını bu seçimlerde yapmanızı istiyorum. 2019'da sonuç sonucunun çok daha üzerinde bir destek kapsamaze de tüm kalbimle bölgedeki" dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi Anamur İlçe Teşkilatı, Milliyetçi Hareket Partisi KAÇEP Başkanlığı, Ülkü Ocakları Başkanlığı, Ak Parti İlçe Teşkilatı, Ak Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlıklarının tam kadro katılım ziyaretlerde Anamur Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Anamur Belediye Başkan Adayı olan Hidayet Kılınç'a yoğun ilgi gördü.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT