SİYASET
Giriş Tarihi : 05-04-2024 10:23   Güncelleme : 05-04-2024 10:32

Başkanlar Partililerle Buluştu..

Başkanlar Partililerle Buluştu..

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz ve Mersin CHP İl Başkanı Koral Ömür’ün de katılımları ile CHP Anamur İlçe Binasında Partililer ile buluştu.

Parti binasında büyük coşku ile karşılanan başkanları,  Anamur CHP İlçe Başkanı Arif Çakıcı, Parti Yönetimi ve meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili karşıladı.

  Mersin CHP İl Başkanı Koral Ömür’ün konuşması ile başlayan ziyarette seçimin açık ara farkla kazanılmasına vurgu yapıldı. Koral; “ Bütün ülkede, Mersin’imizde, Anamur’umuz da açık ara farkla seçimi kazandık. Bu süreçte emeği geçen bütün partililerimize teşekkür ederim. Bundan sonra da bu çalışma disiplininde ilerleyip başarımızı iktidara götüreceğiz.” Dedi.

  Koral’ın ardından söz alan Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz; “Biliyorsunuz ki 2019 yılında yola çıktığımızda partimiz üçüncü sıradaydı. Ama bu 5 yıl içerisinde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer ’inde destekleriyle hiç durmadan, yorulmadan çalıştık, hizmet ettik. Birçok ziyaretler gerçekleştirdik. Bu süreçte, kapılarını bizlere hep güler yüzle açan değerli hemşerilerime, bu başarıya ulaşmamızı sağlayan siz partililerime, her zaman yanımda olan CHP İlçe Yönetimine, İlçe Başkanımız Arif Çakıcı’ya ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz ki 25 Binin üzerinde oy alarak rekor bir başarıya imza attık ve önümüzdeki süreçte hizmetlerimizle Bu başarıyı arttırarak devam devam edeceğiz. Anamur’umuzu daha yaşanabilir, marka bir kent haline getireceğiz.” Dedi

 

“Anamur’un Çehresini Değiştirecek Projelere İmza Atacağız.”

Başkan Deniz’den sonra söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Anamur Sebze ve Meyve Toptancı Hali, Otluca İçme Suyu gibi önemli projelerle Anamur’un çehresini değiştirecek projelere imza atılacağını vurguladı.

    Başkan Seçer;“ Anamur Belediye Başkanımız Durmuş Deniz ile birlikte Anamur’un cehresini değiştirecek bir çok  projeye imza atacağız. Başkanlarımız daha mazbatalarını almadan Büyükşehir’de Anamur başta olmak üzere yeni kazanılan ilçelerimiz için bir komisyon oluşturduk. Bu komisyon size daima destek verecek.  Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimiz el ele vererek en kısa zamanda projelerini hayata geçirecek. Konuyu Anamur bazında ele alırsak; bir an önce Anamur Sebze ve Meyve Toptancı Hali, Otluca İçme Suyu ve kültür-sanat faaliyetleri gibi değerli hizmetleri ilçemize kazandıracağız. Anamur ilçemizi Durmuş Başkanımla birlikte daha modern, yaşanabilir bir ilçe haline getireceğimizden eminim.” Dedi.

Ziyaret partililer ile fotoğraf çekimi ve sohbetlerle sona erdi.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT