SİYASET
Giriş Tarihi : 07-12-2023 09:07

Belediye Başkan A.Adayı Erdal Karan Yardım Sevenler Derneğini Ziyaret Etti..

Belediye Başkan A.Adayı Erdal Karan Yardım Sevenler Derneğini Ziyaret Etti..

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Anamur Şubesi, CHP Anamur Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Karan’ı konuk etti.
 

Dernek Başkanı Hafize Evin,  Mersin Büyükşehir Belediyesi Koordinatörlüğünü de yürüten Erdal Karan’a, kendilerine olan destekleri ve hizmetleri nedeniyle teşekkür etti.
 

Dernek binasında gerçekleştirilen ziyarette, Karan’ı derneklerinde ağırlamaktan dolayı onur duyduklarını ifade eden Türkiye Yardım Sevenler Derneği Anamur Şubesi Başkanı   Hafize Evin, “ Gerek  iş insanı olarak şahsınız gerekse Karan ailesi olarak   bizlere  her zaman  destek verdiniz. Mersin Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü olarak da yasal çerçevesinde taleplerimizi karşıladınız. Şahsınızda Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer’e teşekkürlerimizi sunuyoruz” diyerek CHP Anamur Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Karan’a başarılar dilediler.


Dernek üyelerinin özverili çalışmaları sonucunda elde ettikleri gelirleri başta eğitim olmak üzere ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırarak hayır işlerinde bulunduklarını ifade eden CHP Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Karan da, “Sizler ihtiyaç sahiplerine yardım etmek için adeta birbirinizle yarışıyorsunuz. Yaptığınız başarılı çalışmaları takdirle takip ediyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada her zaman üzerime düşen ne varsa yerine getirmeye  hazırım” dedi.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT