SİYASET
Giriş Tarihi : 17-09-2022 18:46   Güncelleme : 17-09-2022 18:54

Büyük Birlik Partisi Anamur İlçe Teşkilatı olağan üstü kongresi Gerçekleşti..

Büyük Birlik Partisi Anamur İlçe Teşkilatı olağan üstü kongresi Gerçekleşti..

Büyük Birlik Partisi Anamur İlçe Teşkilatı olağan üstü kongresini bu gün gerçekleştirdi.

Yıldız düğün salonunda gerçekleşen Büyük Birlik Partisi olağan üstü kongresine, BBP Genel Başkan Yardımcısı Ali Keser, Doğru Yol Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fahri Şen, Anamur Belediye Başkan Yardımcısı Türkan Kasapoğlu, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Temsilcileri ve Partililer katıldı.

Divanın oluşmasının ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlanan kongrede açılış konuşması yapan BBP Anamur İlçe Başkan Adayı Mustafa Kemal Aslan,  Büyük Birlik Partisinin inandıklarını yapan, vatan millet söz konusu olduğu zaman davanın gereğini yapan kimseden korkmayanların partisi olduğunu söyledi. Aslan “Büyük birlik partililer şartlar ne olursa olsun inançlarını milletin ve devletin menfaatlerini bütün hesapların üzerinde tutan fedakar vatan evlatlarıdır. Büyük Birlik Partisi mensupları Muhsin Yazıcıoğlu‘nun arkadaşları olma sıfatını ve bunun ruhunu taşıyan siyasetin kirletemediği insanlardır. Bizler sadece siyaset yapmıyoruz. Biz bir emaneti taşıyor ve büyük bir ailenin değerlerini koruyoruz. Büyük Birlik Partisi Türk siyasetinin en onurlu unsurlarından biri olarak sapa sağlam ayakta ve yoluna güvenle devam etmektedir. Fakat bizler bununla yetinmeyeceğiz el ele omuz omuza vererek daha çok çalışacağız hak ettiğimiz yere partimizi taşıyacağız. Rahmetli şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve muhterem Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici beye layık olacağız ve düne göre çok daha güçlü olacağız.” Dedi.

BBP İl Başkanı Murat Tuncer yaptığı konuşmasında Kongrenin hayırlı olmasını ve İlçe Başkanı Adayı Mustafa Kemal Aslan’a yolunun açık olması temennisinde bulundu.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ali Keser, Rahmetli Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu’nun dünyanın neresinde bir Türk varlığı varsa onunla ilgilenmiş olunla birlik olmuş, ona destek olmuştur. Bunu Kosova da, Sırbistan da, ve bir çok yerde Türk sevdalısı ve lider duruşunu sergilemiştir. Bu davranışları da da emperyalist güçlerin gözüne batmıştır. Merhum Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’na bu yüzden ve gelecekte kendilerine tehlike yaratacağı korkusuyla suikast yapılmış ve şehit edilmiştir. Dedi.

Cumhur ittifakı temelinin  15 Temmuz gecesi sakakta atıldığını ifade eden BBP Genel Başkan Yardımcısı Ali Keser, biz o günde dimdik durduk, Ak Partili gençler, Milliyetçi Hareket Partili gençler ve Alperenler sokağa çıktılar vatana sahip çıktılar ve o gece Cumhur ittifakı kuruldu. Şimdi dveletimizin geliştirdiği savunma sanayi bize gurur veriyor. Savunma sanayimizdeki geliştirdiğimiz silahlar, SİHA’lar, İHA’lar bize düşmanlık etmeye çalışan dış mihraklara karşı gücümüzü gösteriyor. İnşallah Türkiye Cumhuriyeti, Türkün gücü daha da artacak buna inancımız tamdır. İfadelerini kullandı.

71 Delegenin büyük çoğunluğunun katıldığı kongrede oy çokluğu ile Mustafa Kemal Aslan Anamur İlçe Başkanı Seçildi.

Kongrede seçilen liste şöyle;

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT