SİYASET
Giriş Tarihi : 18-12-2023 11:27   Güncelleme : 18-12-2023 16:15

CHP Anamur Belediye Başkan A.Adayı AYHAN Pazar Kahvaltısında Gazetecilerle Buluştu..

CHP Anamur Belediye Başkan A.Adayı AYHAN Pazar Kahvaltısında Gazetecilerle Buluştu..

CHP Anamur Belediye Başkan A.Adayı AYHAN Pazar Kahvaltısında Gazetecilerle Buluştu..

Cumhuriyet Halk Partisi Anamur Belediye Başkan Adayı Ali İlhan Ayhan,  yerel ve ulusal basın temsilcileri ile Pazar kahvaltısında bir araya geldi.

Anamur’da Sahil Parkı içerisinde faaliyet gösteren bir kafede  düzenlenen kahvaltılı toplantıda, Ali İlhan Ayhan’a Eşi Bahar Özaltın Ayhan ile birlikte Şengül-Cenk Ateş ve Zuhal-Talat Çelik çifti de eşlik etti.

Ankara’dan yeni döndüğünü orada bir çok temaslarda bulunduğunu ifade eden Ayhan,  Ankara'dan edindiği izlenimlere göre, "önümüzdeki hafta içeresinde Mersin, Adana ve Aydın’ı açıklayacağı ve akabinde de önümüzdeki yılın ilk haftasında da Anamur ve Mersin’in diğer ilçelerinin açıklanacağı konuşuluyor. Biz de aday adaylığı parti içi demokratik yarışta elimizden geleni yapıyoruz. Hem partimizin hem kendimizin tanıtımını yapmaya çalışıyoruz.” Diyen Ayhan  Partisinin kaybetmeye tahammülü olmadığını bu nedenle aday belirleme konusunda çok hasas davrandıklarını, ince eleyip sık dokuduklarını, kazanacağına inandıkları adaylarla yola devam edeceklerinin altını çizdi.

Anamur’a Sosyal Belediyeciliği Getireceğiz..

Ali İlhan Ayhan, Anamur’da bu güne kadar Anamur Belediyesinin yapamadığı en önemli şeyin sosyal belediyecilik olduğunu söyledi. Cumhuriyet Halk Partisinin sosyal belediyeciliğe önem verdiğini belirten Ayhan, belediye başkanı olduğu zaman, sosyal belediyeciliği tahsis ederek, hem mali, fiziki ve hukuki anlamda uygulanabilir projeleri hayata geçireceğini belirtti.

Anamur gelirinden Hak ettiği Payı Alamıyor!

Anamur’da 2 milyar liranın üzerinde dönen tarım gelirinin çok azının Anamur’da kaldığını kaydeden Ayhan, “Biz bu paranın karşılığında gerek sosyal, gerek planlama anlamında çok az faydalanabiliyoruz. Bizim amacımız Anamur’u, 17 kilometrelik sahil şeridi ile ören yerleri ile, ekonomik yapısıyla, tarım yapısıyla Türkiye’nin cazibe merkezi haline gelebilmesi için yapılanmaya ihtiyacımız var.” Dedi. Mali disiplini ve personel verimliliğini sağlayarak uygulanabilir rantabl projeleri hayata geçirerek bunu yapacaklarının altını çizen CHP Anamur Belediye Başkan Aday Adayı Ali İlhan Ayhan; “Gerek turizmde, gerek tarihsel ören yerlerinde, gerekse tarımda bir birine entegre ederek bir kent yaratmak haylimiz var.” Dedi.

Bu bağlamda projelerinin net bir şekilde hazır olduğunu sözlerine ekleyen Ayhan adaylığın kendisine nasip olması durumunda bu projelerin uzun uzun halkla paylaşacağını belirtti. Anamur Belediyesinin mali durumunu bilerek, hukuki yetkileri dahilinde ayakları yere basan projeler olacağını söyleyen Ali İlhan Ayhan; “Anamur’u hak ettiği çağdaş, sosyal, aynı zamanda cazibe merkezi olacak bir kent haline getireceğiz.” Diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak hem Mersin Büyükşehir olarak hem de Anamur Belediyesi olarak seçimi alacaklarından hiç kuşkuları olmadığını kaydeden Cumhuriyet Halk Partisi Anamur Belediye Başkan Aday Adayı Ali İlhan Ayhan sözlerini şöyle sürdürdü; “ Ben seçimi alacağımı düşünüyorum. Seçimi alacağız ve bir Nisan itibarı ile Cumhuriyet Halk Partisi’nin çağdaş, katılımcı ve sosyal belediyecilik anlayışını Anamur’a yerleştireceğiz ve ilk aylardan da Anamur bu anlayışı görecek, hissedecek. Hep beraber yöneteceğiz Anamur’u, Anamur da ki Anamurlu vatandaşlarımızın ‘Hayır’ dediği hiçbir projeyi gerçekleştirmeyeceğiz diyen Ayhan, ben yaptım oldu mantığıyla değil! Halkın genel ihtiyacı doğrultusunda ve yıllarca ihtiyaca hizmet verebilecek projeler ortaya koyacaklarını, bu projeleri oluştururken de kendisini bu konuda kanıtlamış, örnek projelerde görev almış, akademik ve uzman ekiple çalışacaklarını ifade etti. Bir projeyi uygularken in ince ayrıntısına ve detayına kadar çalışacaklarının altını çizen Ayhan, “Ben Çevre mühendisiyim, benim işim bu.! Anamur için herşeyin en güzelini yapacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın.” Dedi.

Kim Aday Olursa Olsun 1 Nisan Sabahına Kadar Hız Kesmeden Çalışacağız..!

Kendisinin aday olması halinde seçimi kazanacağından hiç kuşkusunun olmadığını söyleyen Ayhan, Aday ben veya diğer arkadaşlarımdan biri olsun kendim Adaymışım gibi çalışacağım diyen Ayhan , “Aday ben olursam da diğer arkadaşlarımın benimle beraber el ele vererek çalışacaklarından hiç kuşkum yok.” Dedi.

 

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT