MESAJLAR
Giriş Tarihi : 27-10-2023 10:35

CHP Anamur Belediye Başkan A.Adayı Durmuş DENİZ'den 100. Yıl Mesajı..

CHP Anamur Belediye Başkan A.Adayı Durmuş DENİZ'den 100. Yıl Mesajı..

Milletimizin, bağımsızlığını ve istiklalini korumak amacıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde topyekûn mücadele sonucunda elde ettiği büyük ve emsalsiz zaferin taçlandırılması sonucunda kurulan Cumhuriyetimizin 100. Yıldönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.

Cumhuriyet, yanmış, yıkılmış, işgal edilmiş vatan toprakları üzerinde, Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde, milletimizin yeniden dirilişinin ifadesidir.

Millet olarak, bugün bunun haklı gurur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Ecdadımızın üstün gayret ve fedakarlıklarla kurdukları Cumhuriyetimizin ilelebet payidar kalması, gelecek nesillerin milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler olarak yetişmesi hepimizin en büyük hedefi ve arzusudur. Cumhuriyet, bağımsızlık ve hürriyetimizden asla taviz vermeyeceğimizin en büyük ifadesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyor tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramını en içten duygularla kutluyorum.
 

Durmuş DENİZ

CHP Anamur Belediye Başkan A.Adayı


 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT