SİYASET
Giriş Tarihi : 12-12-2023 11:41

CHP Anamur Belediye Başkan aday adayı Karan'dan STK'lara ziyaret..

CHP Anamur Belediye Başkan  aday adayı Karan'dan STK'lara ziyaret..

 

CHP Anamur Belediye Başkan  aday adayı Karan'dan STK'lara ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Anamur Belediye Başkan Aday Adayı Karan, ziyarette oda başkanlarının talep ve önerilerini dinledi, nasıl bir belediyecilik anlayışı içerisinde olduğunu anlattı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Anamur Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Karan, ziyaretlerine devam ederek kentin farklı kesimleriyle buluşmaya devam ediyor. Karan, seçim çalışmalarında halkla ve ilçenin sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket edeceğini ve şehre hizmet için çalışacağını ifade etti.
Anamur Belediye başkanı olmak için aday adaylığına başvuran Erdal Karan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özkan Poçulu, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Batuhan Çıkırkı, Turizm Derneği Başkanı  Fatih Şen’i ve  Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi  Başkanı Ahmet  Özdemir’i  ziyaret etti.
CHP  Belediye  Başkan aday  adayı  Erdal Karan, “Esnaf  ve  Sanatkarlar İstiyoruz ki esnafımız ülkenin en huzurlu, en çok kazanan ve en çok yatırım yapan esnafı olsun. Göreve geldiğimiz zaman bu konuları kendimize dert edeceğiz ”dedi.
Anamur Otomobilciler ve Şoförler Odası Başkanı Batuhan Çıtırkı’yı da ziyaret eden CHP’li Karan, burada da şoför esnafının sorunları konuşularak,  özellikle akaryakıta gelen zamların iş kolunu olumsuz etkilendiğine   değinildi.
Anamur Turizm’de hak ettiği yerde  olmalı
Anamur Turizm ve Kültür Derneği ‘ni ziyaret eden  CHP Anamur Belediye  Başkan  aday adayı  Erdal Karan,” İlçemiz  turizm  için  elverişli   bir bölge. Doğasıyla, kültürel zenginlikleriyle özel bir ilçe.  Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer’in Mersin ve ilçelerinde uygulamış oldukları kültürel etkinlik projelerini sizlerde takip ediyorsunuz. Belediyecilik anlayışımızda Anamur için planladığımız geliştirilebilir alternatif turizm için birlikte hareket edeceğiz.” Dedi.
S.S Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir’i ziyaret eden Karan, burada da aday olup seçilmesi halinde projelerinden söz etti.
Kooperatif Başkanı Özdemir de, fikir ve önerilerini   Erdal  Karan ile paylaşarak   ziyareti   nedeniyle teşekkür ederek, başarılar diledi.
CHP Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Karan,” Anamur hepimizin. Hepimiz burada yaşıyoruz ve yaşanabilir Anamur’u herkesin mutlu olduğu kenti birlikte inşa edeceğiz.
Sorunlarının çözümü için hep birlikte tek yumruk olmamız lazım. El ele verirsek pek çok işi başarabiliriz. Bu düşüncelerle tüm başkanlarımıza gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

 

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT