Advert
Advert
Anamur Haber
Anamur Haber
SİYASET

CHP Anamur Belediye Başkan Adayı DENİZ, Destek Veren herkese Teşekkür Etti..

Advert
Paylaş:

Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz adaylığının açıklandığı günün ertesi gününde İlçe Başkanlığında, Aday adayları, İlçe Yöneticileri ve Partililerle bir araya geldi.  Tebrikleri kabul etti.

Başkan Durmuş Deniz; Aday adaylığı çalışmaları sırasında Partilileri ile Anamur halkının kendisine verdikleri destek için teşekkürlerini bildirdi.

Seçime yönelik çalışmalarına 2019 Mart seçimlerinin hemen sonrasından bu güne kadar Anamur'u 56 Mahallesi'nde sürdürdüğünü, halkımızın acısında, sevincinde hep yanında olduğunu, aday olarak belirlenmesinde bu çalışmaların etkili olduğunu söyledi.

Deniz, “Bundan böyle de siz arkadaşlarımla daha çok çalışarak 31 Mart seçimlerinin kazananı olacağız inşallah.” dedi.

 Ardından Ören Mahallesi'nde, İlçe Yönetimi ve partililerle öğle vakti defin edilen merhum Duygu Zabun'un cenaze merasimine katıldı.

 Yine Ören Mahallesi'nde merhum Naziye Şahin'in taziyesi yapıldı.

 İkindi namazını müteakip de,

Göktaş Mahallesinden merhum Kerim Küçükalıç'ın cenaze merasiminde bulunularak halkla kucaklaşmalarını sürdürdü.

Haberin Galerisi

Bu haber Anamur Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Advert