MESAJLAR
Giriş Tarihi : 29-12-2025 11:18

CHP Anamur Belediye Meclis Üyesi Erdem ŞAKRUCU Yeni Yılınızı Kutlar..

CHP Anamur Belediye Meclis Üyesi Erdem ŞAKRUCU Yeni Yılınızı Kutlar..

Bir takvim yaprağını daha geride bırakırken, yeni bir yılın getirdiği taze umutları ve ortak beklentileri karşılıyoruz.

Yeni yılın; kentimizde dayanışmayı büyüten, adaleti güçlendiren, emeğin karşılık bulduğu, yurttaşlarımızın yüzünü güldüren bir yıl olmasını diliyorum.

 

Yaşadığımız ekonomik ve sosyal zorlukların geride kaldığı; gençlerin geleceğe güvenle baktığı, kadınların, çocukların ve emekçilerin kendini daha güvende hissettiği bir Türkiye için yerel yönetimlerde sorumluluk almaya ve halkımızla omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz.

 

Bu inançla; barışın, kardeşliğin ve demokratik değerlerin güçlendiği bir yıl dileğiyle, tüm hemşerilerimizin yeni yılını yürekten kutluyor; sağlık, huzur ve umut dolu günler temenni ediyorum.

 

Erdem ŞAKRUCU

CHP Anamur Belediye Meclis Üyesi

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT