SİYASET
Giriş Tarihi : 24-04-2023 09:27

CHP Anamur’da Coşkulu Bayramlaşma..

CHP Anamur’da Coşkulu Bayramlaşma..

Cumhuriyet Halk Partisi Anamur İlçe Örgütünde Ramazan Bayramı, coşku dolu bayramlaşma.

Anamur İlçe örgütünde düzenlenen ve  partililerin yoğun katılımda bulunduğu bayramlaşmaya;  Mersin İl başkanı Koral Ömür, İl Yöneticileri Eymen Manna, Zafer Özbey, İl Başkan yardımcısı  Seyfettin Ankay,  Belediye Meclis Üyeleri, CHP Mersin Milletvekili  Adayları Güven Kocabıyık, Erkan Toru, Erdem Şakrucu, İlçe Yönetim Kurulu, Kadın ve Gençlik kolları yönetim ve Üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Saha çalışmaları hakkında bilgiler veren Anamur İlçe Başkanı Durmuş Deniz, gezdiğimiz köylerde artık yüzümüze kapanan kapılar yok, halkımız bizi sevgiyle kucaklıyor. Geçmişte Ak Partiye oy vermiş vatandaşlar bile şu anda bize söz veriyorlar. Bu nedenle önümüzdeki şu kısa sürede uyumadan, yorulmadan, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Diyerek herkesesin bayramını tebrik etti.

Törende bir konuşma yapan İl Başkanı Koral Ömür; ‘’Genel Başkanımız son yirmi günde kırk miting yapacak. 5 Mayıs dada Mersin’de olacak. 5 Mayıs 19.45 de Anamurluları da Mersin’e bekliyorum. Dikkatinize sunarım yirmi günde kırk miting. 5 Mayıs saat 14.00 de Edirne’de miting yapan Genel Başkanımız aynı gün akşam 19.45 dede Mersin’de olacak. Bizlerde bu çalışmaya, bu enerjiye uygun çalışmalı, örnek almalı, O, Türkiye’yi karış - karış gezerken, bizde bölgemizde ulaşılmadık seçmen bırakmamalıyız’’ dedi.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT