SİYASET
Giriş Tarihi : 31-01-2024 09:45

CHP Belediye Başkan Adayı Deniz İstişare Toplantısının Ardından Çalışmalarına Hız Verdi..

CHP Belediye Başkan Adayı Deniz İstişare Toplantısının Ardından Çalışmalarına Hız Verdi..

CHP Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz, CHP İlçe Yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile kahvaltıda bir araya gelerek istişarede bulundu.

Kahvaltılı gerçekleşen istişare toplantısına, CHP Anamur İlçe Başkanı Arif Çakırcı, Kadın Kolları Başkanı Medine Tunç ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Güven Bulut ve yönetiminin katıldığı etkinlikte yerel seçime dair istişarede bulunarak yol haritası oluşturuldu.

CHP Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “Gençlerimizin sorunlarını ve öncelikli konularını dinledik. Büyük Anamur’u inşa etme sürecimizi paylaştık. Umudumuz gençliktedir. İnancımız ve güvenimiz tam, hep birlikte kazanacağız” dedi.

 

DENİZ Seçim Çalışmalarına Hız Verdi..

CHP Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz, beraberinde İlçe Başkanı Arif Çakırcı ve yöneticilerle birlikte saha çalışmaları ve ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Anamur Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi  Ziyaret

Anamur Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’ni ziyaret eden Deniz, Kadınların her alanda başarılı çalışmalara imza attıklarını belirterek, üreten, yetiştiren, her alanda bizlere yol gösteren kadınlarımızın daima yanlarında olacağız, projelerine destek vereceğiz. Dedi.

Demokrat Parti Ziyareti

Deniz, Demokrat Parti Anamur İlçe Başkanlığını  ziyaret ederek, İlçe Başkanı Murat Özdemir ve yönetimiyle bir araya geldi. Deniz ve Özdemir seçime yönelik fikir alışverişinde bulundular. İki Parti ziyarete yönelik hatıra fotoğrafı çektirdiler.

İlçe Müftülüğü Ziyareti

CHP Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz, saha çalışmaları kapsamında Anamur İlçe Müftülüğünü ziyaret etti. İlçe Müftüsü Mehmet Fidan ile bir süre sohbet eden Deniz, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından çalışmalarına devam etti.

ANED Ziyareti.

Anamur Engelliler ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği’ni (ANED) ziyaretinde de Dernek 2. Başkanı Ayşe Gün ve yöneticilerle sohbet eden CHP Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz, Engelli vatandaşlarımızın bizde sürekli olarak hizmet önceliği vardır. Belediye Başkanı olduğumda da Sosyal belediyeciliğin en verimli şekilde dizayn edileceğini belirterek, Engeli kardeşlerimiz bu hizmetlerimizde önceliğimiz olacaklar dedi.

Semt Pazarı Ziyareti

Salı Pazarını ziyaret ederek Pazar esnafı ve alışveriş eden vatandaşlarla sohbet eden Deniz’e, İlçe Başkanı Arif Çakırcı ve yönetimi ile Aday Adaylığı döneminde kendisi de aynı partiden A.Adayı olan Çevre mühendisi Ali İlhan Ayhan da eşlik etti.

Deniz, “Üreten biziz, Yetiştiren biz Yöneten de biz Olacağız. Birleşe birleşe çoğalarak, hep Birlikte kazanacağız.!”

 

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT