SİYASET
Giriş Tarihi : 30-11-2023 17:15

CHP Belediye Başkanı Aday Adayı Erdal Karan’dan ANTSO’ya Ziyaret..

CHP Belediye Başkanı Aday Adayı Erdal Karan’dan ANTSO’ya Ziyaret..

Cumhuriyet Halk Partisi Anamur Belediyesi Başkan Aday Adayı Erdal Karan, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuna ve Meclis Başkanı Orhun Yıldız’ı makamında ziyaret etti.
 

Cumhuriyet Halk Partisi Anamur Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Karan’ın ziyaretinde, Oda Başkanı Mehmet Tuna, Meclis Başkanı Orhun Yıldız, Yönetim Kurulu üyeleri ile Meclis üyeleri de hazır bulundu.
 

ANTSO ekibi tarafından karşılanan Karan, seçim sürecinde STK  Başkan ve  yöneticileriyle   görüşmeler  yapmaya  devam edeceğini, yaptıkları işleri  önemsediğini ve birlikte iş  yapmanın gücüne her zaman inandığını  söyledi.
 

Anamur’un, çözüm bekleyen sorunlarını ilçenin bütün paydaşlarıyla sürekli görüşerek birlikte çözeceklerini söyleyen CHP Adayı Adayı Karan, “ Anamur’u büyütmek, gerek tarımda gerekse turizmde hak ettiği yere taşımak için hep birlikte çok çalışacağız” dedi.
 

Projeleri hakkında da görüş alış verişinde bulunan Karan, sürecin Anamur’a hayırlı olmasını temenni etti.
 

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuna ve Meclis Başkanı Orhun Yıldız da, Cumhuriyet Halk Partisi Anamur Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Karan’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek ,” Anamur ve  Bozyazı ilçelerimizin  ekonomisini  büyütmek için zengin bir potansiyel var.  Biz Oda olarak bölgemizin hak ettiği yere ulaşması için üzerimize düşen her görevi yapmaya hazırız.” Diyerek başarılar dilediler.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT