SİYASET
Giriş Tarihi : 13-05-2023 13:14

CHP Ev Sahipliğinde Millet İttifakı İlçe Başkanları Kahvaltıda Bir Araya Geldiler..

CHP Ev Sahipliğinde Millet İttifakı İlçe Başkanları Kahvaltıda Bir Araya Geldiler..

CHP Anamur İlçe Başkanı Durmuş Deniz, İlçe binasında sabah saatlerinde Millet ittifakı Anamur İlçe Başkanlarıyla kahvaltıda bir araya gelerek birlik beraberlik mesajları verdi.

CHP İlçe Başkanı Durmuş Deniz’in ev sahipliğinde gerçekleşmesen kahvaltı programına İYİ Parti Anamur İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu, Saadet Partisi Anamur İlçe Başkanı Menderes Bora,  Demokrat Partisi İlçe Başkanı Murat Özdemir, Deva Partisi İlçe Başkanı Murat Doğan, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Hasan Şahincileroğlu, TKP İlçe Başkanı Ferhat Oğul, Sol Parti İlçe Başkanı Mustafa Aydın, İlçe Yöneticileri Kadın Kolları başkan ve üyeleri, Gençlik Kolları başkan ve yöneticileri ve partililer katıldı.

CHP Anamur İlçe Başkanı Durmuş Deniz Programla ilgili yaptığı açıklamada, “Yaklaşan genel seçimlerde ilgili bir birlik beraberlik mesajı vermek istedik. Bu seçim sıradan bir seçim değil!  Bu seçim, Tek adam rejiminden demokrasiye geçişin seçimi.! Artık bu seçim sonucunda biz tüm insanlarla, parti ayrımı yapmadan kucaklaşmak istiyoruz. Yeni bir Türkiye sayfası açılsın küskünlükler, kırgınlıklar zıtlaşmalar, bir yana bırakılsın. Herkes herkesle kucaklaşsın, bunun ışığını vereceğiz. Artık yeni iktidardan, yeni Cumhurbaşkanımızdan hiç kimse çekilmesin.! Biz kavga etmeye gelmiyoruz, kucaklaşmaya geliyoruz. herkesle barışı sağlayacağız.

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimler öncesinde Millet İttifakı ilçe başkanlarımızla birlikte kahvaltı yaparak saha çalışmalarımızı arkasından yine bir araya geldik.

Tüm Parti İlçe Başkanlarıma Teşekkür Ediyorum.

Şu ana kadar hem millet İttifakı, hem Cumhur İttifakı ilçe başkanlarımızla istişare halinde bu süreci güzel bir şekilde yönettik. Ben tüm ilçe başkanlarımıza, kadın kollarımıza, gençlik kolları başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Huzurlu bir şekilde seçim sürecine girdik. İnşallah bu son 24 saatin de huzurlu geçeceğine inanıyorum.

Cumhur İttifakını Da Davet Edeceğiz..!

Seçimden sonra da bugünkü millet İttifakı ortaklarımızla nasıl birlikte kahvaltı da buluşmuş isek, Cumhur İttifakı ortaklarını da bu kahvaltı programımıza ortak edeceğiz. Herkesle barışan, çağdaş bir Türkiye’yi hep birlikte kuracağız. Herkese sevgi  ve saygılarımı sunarım.” dedi.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT