SİYASET
Giriş Tarihi : 01-02-2024 11:23   Güncelleme : 01-02-2024 11:31

CHP’li Aday Deniz, Gazetecilere Çalışmaları Hakkında Bilgiler Verdi..

CHP’li Aday Deniz, Gazetecilere Çalışmaları Hakkında Bilgiler Verdi..

CHP Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz, Anamur’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya geldi.

CHP Mersin İl başkan Yardımcısı Seyfettin Ankay ve Anamur İlçe Başkanı Arif Çakırcı’nın da  katıldığı programda, CHP Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz’in basın danışmanı Mesut Güven, Dünden bu güne basın mensuplarıyla uyum içerisinde çalışmalarını anlatarak, seçime kadar olan süreçte ve seçimi kazandıktan sonraki süreçte de bu uyumlu çalışmalarının devam edeceğini belirtti. Güven, mesleği en güzel şekilde icra eden gazetecilere çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

CHP Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz, çalışmaları hakkında bilgiler vererek, ücra köylerimize mahallelerimize giderek, vatandaşlarımızla iletişim kuruyoruz. Aldığımız yanıtlar bizi ziyadesi ile mutlu ediyor. Yaşlı vatandaşlarımız bizlere Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin evde yaşlı bakım ve kişisel bakım hizmetleri verdiğini anlatarak mutluluklarını ifade ediyorlar. İnsanlarımıza Fidan dağıtımı yapmışız bunun mutluluğunu anlatıyorlar, Ailelerimize Keçi Koyun dağıtmışız, Hayvancılıkla geçimini sağlayan vatandaşlarımıza yem desteği verdik, Veteriner götürüp hayvanlarının kotrollerini yaptık tüm bu ve benzeri hizmetlerimiz için vatandaşımız bize şükranlarını iletip bizleri bağırlarına basıyorlar . Biz bu hizmetlerin artarak devam etmesi için Mersin Büyükşehir belediyemizi ve Anamur Belediyemizi almamız gerektiğini, bu iki belediyeyi birden aldığımız zaman İlçemizin öncelikli ihtiyaçlarının (örneğin İçme Suyu, gibi) daha kolay çözüleceğini ifade ediyoruz. Öncelikle Anamur belediyemizin Sosyal belediyeciliği en güzel şekilde yaşatacağı ve örnek projeler ortaya koyacağını belirtiyoruz. Dedi.

Deniz, “15 Şubat itibariyle Belediye Meclis Üyesi adaylarının da belli olmasının ardından çalışmalarımız daha yoğun bir şekilde devam edecek. Anamur Belediyemizi kazandığımızda Anamur’un doğalgazdan daha öncelikli ihtiyaçları olan Sosyal belediyeciliği getireceğiz, Anamur’un İçme Suyu ihtiyacını gidereceğiz. Merkezi trafik sorununu ve otopark sorununu çözeceğiz. Özellikle yüksek öğrenim gören öğrencilerimize burs desteği sağlayacak projeler ortaya koyacağız. Ben 35 yıldır Anamur’da bir çok Sivil toplum kuruluşunun içerisinde bulundum bir çoğunda kurucu başkanlık yaptım. Dolayısıyla neyin nasıl yapılacağını iyi bilirim. Anamur’a yapılacak her projeyi Ortak akıl platformu kurarak bütün STK’ların fikrini ve desteğini alarak yapacağız. Ben yaptım oldu diyerek şehrin kaderiyle oynamayacağız. Hep birlikte çalışacağız, Hep birlikte başaracağız, Hep birlikte Kazanacağız.” Diye konuştu.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT