SİYASET
Giriş Tarihi : 05-12-2023 08:32   Güncelleme : 05-12-2023 08:41

CHP'li Ali İlhan Ayhan Belediye Başkan A.Adaylığını Açıkladı..

CHP'li Ali İlhan Ayhan Belediye Başkan A.Adaylığını Açıkladı..

Çevre Mühendisi Ali İlhan Ayhan, Anamur Belediye Başkan A.Adaylığını Açıkladı.

CHP Anamur İlçe binası önünde gerçekleşen A.Adaylığı açıklama programına kalabalık bir partili kitle ve diğer A.Adayları katılım sağladı. A:Adayı Ayhan, açıklama programına katılan tüm misafirleri alan girişinde karşılayarak hoş geldiniz diyerek katılımları için teşekkür etti.

Alkışlar arasında konuşmasını yapan Anamur Belediye Başkan A.Adayı Ali İlhan Ayhan şu sözlerle açıklamasını gerçekleştirdi;

 

DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİM ;

HOŞGELDİNİZ!

Değerli İlçe Başkanım ,Çok Kıymetli eski Belediye Başkanlarımız, Değerli İlçe Yöneticilerimiz, Kadın Kollarımız, Gençlik kollarımız, önceki dönemler ilçe başkanlarımız , Değerli meclis üyelerimiz, Sevgili Muhtarlarımız , CHP’nin çok kıymetli üyeleri , Sevgili yoldaşlarım , Kıymetli büyüklerim , Çok sevgili yol arkadaşlarım , Uzaktan yakından gelerek bu önemli günümde beni yalnız bırakmayan dostlarım , Bize güç veren , destek veren dost partilerin sayın İlçe Başkanları ve Yöneticileri Kıymetli hanımefendiler , beyefendiler HOŞGELDİNİZ ONUR VERDİNİZ !

Ben ALİ İLHAN AYHAN

Geniş ailem , annem-babam yılların partilisi olup , bizler için CHP lilik adeta doğuştan diyebilirim. Ben CHP li bir ailede doğdum.39 yaşındayım ve benim için çok büyük bir onur olan Cumhuriyet Halk Partililik çizgimi , duruşumu hiç bozmadım .

Çok genç yaşımda rahmetli Suphi ALP Başkanımla birlikte Anamur için ciddi siyasal çalışmalar yaptık ve büyük bir seçim kampanyasına imza attık  . O dönemden başlayarak genel ve yerel seçimlerde , referandum seçimlerinde Anamurun her bir köyünü , her bir mahallesini gezdik , deyim yerindeyse ayak basmadık yer bırakmadık.

Rahmetli Suphi ALP Başkanımızı sevgiyle , saygıyla ,rahmetle anıyorum . Anamur’a kıymetli hizmetleri oldu. Ruhu şad olsun ! Bu vesileyle , rahmete kavuşmuş eski Belediye Başkanlarımızı anmadan geçemem. Çünkü biz bu kültürle büyüdük . Anamur için taş taş üstüne koymuş tüm büyüklerimiz bizim için onurdur.En başta, Anamur’da ilk kentleşmeyi sağlayan , kültürel ve tarihsel mirasa sahip çıkan rahmetli Yalçın Kaya KILIÇ , rahmetli Hasan Adil CENKÇİMENOĞLU ,rahmetli Enis TURGAY , rahmetli Nuri SİNANOĞLU ve Kemal Baz’ı saygıyla anıyorum.Şuanda aramızda olan eski Belediye Başkanımız değerli Şevket ERKAN amcama sağlıklı uzun ömürler diliyorum , ellerinden öpüyorum.

2014 yerel seçimlerinde Anamur’dan seçilerek Mersin Büyükşehir Belediye Meclis üyesi oldum. Görev yaptığım 5 yıllık süre içerisinde Anamur’un köy köy , mahalle mahalle her türlü sorunu ile ilgili olarak Mersin Büyükşehir Belediyesi nezdinde etkili çalışmalar yürüttüm. Anamurumuzun sorunlarına çözüm üretmek için elimden gelen her şeyi yaptım.O dönemde Mersin Büyükşehir Belediyesinde parti olarak muhalefette olmamıza rağmen Anamur’a birçok hizmetin gelmesine vesile oldum ve bundan büyük gurur duydum.

Sevgili DOSTLAR

Cumhuriyet Halk Partimize , Anamur siyasetinde emek vermiş bir kardeşiniz olarak 2019 yerel seçimlerinde sayın Durmuş Deniz ile birlikte Anamur’umuz için yoğun bir çalışma yürüttük. Bütün çabalarımıza rağmen Anamur’da seçimi alamamış olsak da Vahap Seçer Başkanımızla birlikte Mersin Büyükşehir Belediyesini kazanma mutluluğu yaşadık. Geride bıraktığımız 5 yıllık dönemde Vahap Seçer Başkanımızın öncülüğünde Mersin geneli ve Anamur’da sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini yaşadık.

Sayın Vahap Seçer ‘ in kesintisiz hizmetleri Anamur’un 37 köyü,17 mahallesi ve 2 beldesine gece gündüz demeden ulaştırdığını hep birlikte yaşadık.

DEĞERLİ HEMŞERİLERİM ,

Önümüzdeki yerel seçimlerde Anamur’da ve birçok ilçemizde hedefimiz seçimi almak ve CHP belediyelerini çoğaltmaktır. Mersin Büyükşehir Belediyesini tekrar kazanarak sosyal belediyeciliği , hizmet belediyeciliğini büyüterek sürdüreceğiz . Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın değerli arkadaşlarım !

İddalıyım

Anamurda birliği , bütünlüğünü sağlamaya

İddalıyım

Anamurda halk ittifakını kurmaya

İddalıyım

Anamurda seçimi kazanmaya

Hazırım ! Değerli arkadaşlar

Hep birlikte başaracağız ,

Hep birlikte kazanacağız !

Gençliğimiz var , tecrübemiz var , heyecanımız var , anamura hizmet sözümüz var !

Kazanacağız kazanacağız kazanacağız

Değerli Arkadaşlarım

Bu bir seçim konuşması değil , içi boş vaatlerle işim olmaz. Ben bir mühendisim , ben bir iş insanıyım , ben içinizden biriyim ANAMURUN EVLADIYIM.

Vizyon sahibi bir genç olarak Anamur’un sorunları , eksikleri hep içimi acıtmıştır. Benim eşim mimar . Emin olunuz ki sohbetlerimizin yarısı Anamur üzerinedir. Anamur kendimizi borçlu hissettiğimiz , hayallerimizi büyüttüğümüz , hizmet bekleyen bir kenttir .

Anamur’a ilişkin büyük hayallerim var değerli arkadaşlar ! Bu hayallerimi gerçekleştirmek ,Anamur’u daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek için bütün vizyonumla veprojelerimle hazırım ARKADAŞLAR Allah bana kısmet ederse herkesin gurur , mutlu olacağı Anamur’u birlikte yaratacağız ! Bunu yaparken belediyecilikte fark yaratacağız . Biz Kollektif siyasete inanırız değerli arkadaşlar. Çünkü biz böyle bir gelenekten geliyoruz. Benim anlayışımda BEN YOK BİZ VARIZ ! Belediyeyi sizinle birlikte yöneteceğiz. Tekrar ediyorum arkadaşlar , bunlar boş vaatler değil. Alacağımız her önemli karara muhtarlarımızı , odalarımızı , sivil toplum örgütlerimizi dahil edeceğiz. Hiç kimseyi ötekileştirmeden Anamur halkının hayır dediği hiçbir işi yapmayacağız ! Değerli Arkadaşlar , Cumhuriyet Halk Partimiz 100 yaşında !  Cumhuriyetimiz ve partimizin yüzüncü yılında çok daha fazla çalışacağız ve büyük kazanımlar elde edeceğiz. CUMHURİYETİMİZİN VE PARTİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN ! GURURLUYUZ ! MUTLUYUZ !

Cumhuriyet Halk Partisi laik cumhuriyetimizin , ülkemizin birliği ve bütünlüğünün ; barış ve kardeşliğimizin teminatıdır . Bu kültürle yetişmiş bir kardeşiniz olarak Anamur’da adayımız kim olursa olsun birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde çalışacağız. Anamur’u kazanacağız. Bunun için elimden gelen herşeyi yapacağımı huzurlarınızda söz veriyorum ! Çünkü tecrübelerimiz göstermiştir ki ; Kazanmak için ihtiyacımız olan tek şey , birlik ve beraberliğimizdir ! Bütün aday adayı arkadaşlarımın da bilinci ve samimiyeti içerisinde olduklarına inancım tamdır. Aday adayı arkadaşlarımızla kol kola , omuz omuza , birlik ve beraberlik içerisinde yürüyüşümüz seçim sonuçlanıncaya kadar kararlılıkla devam edecek ve inşallah seçilen Başkanımızla birlikte Anamur’u hepimiz yöneteceğiz. Bu duygu ve düşüncelerimle bütün aday adayı arkadaşlarıma bu demokratik yarışta başarılar diliyorum.

Değerli dostlar

Saygıdeğer büyüklerim

Sevgili kardeşlerim

Sizlere sözüm olsun

Anamuru hep birlikte , el birliğiyle çalışarak kazanacağız.

İnancımız tam !

Güçlüyüz !

Kazanacağız

Kazanacağız

Kazanacağız

En içten saygılarımla. Katılımınızdan dolayı her birinize tek tek teşekkürlerimi sunuyorum. Allah yolumuzu açık etsin !

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT