SİYASET
Giriş Tarihi : 20-12-2023 11:26   Güncelleme : 20-12-2023 11:41

CHP’li Ayhan’dan Özdemir ve Çıtırkı’ya ziyaret

CHP’li Ayhan’dan Özdemir ve Çıtırkı’ya ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Anamur Belediye Başkan Aday Adayı Çevre Mühendisi Ali İlhan Ayhan, S.S Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Şoförler ve Otomobilciler odasına ziyarette bulunarak, oda başkanlarının talep ve önerilerini dinledi.
Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyesi Nazir Aslan ile bir süre ilçenin ekonomik yapısı üzerine sohbet eden CHP Belediye Başkan A.Adayı Ali İlhan Ayhan, esnafların yaşadıkları şartları doğrultusunda kriz yönetmeyi öğrendiklerini kaydederek, esnafa verilen kredilerin faizlerinin sembolik olması gerektiğini söyledi.

 

Kooperatif Başkanı Ahmet Özdemir de,zor geçen süreçlerde devlet desteğinin  esnaflara  can suyu  olduğunu, bunların başında da Esnaf Kredi Kooperatifleri geldiğini, devlet destekli olduğu için de faiz oranları düşük   olduğunu  söyleyerek, CHP  belediye  başkan adayına    başarılar  diledi.
 

Anamur Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Batuhan Çıtırkı’yı da ziyaret eden CHP Belediye Başkan A.Adayı Ali İlhan Ayhan, Anamur’a hizmet için yola çıktık. Allah nasip ederde, öncesinde aday, sonrasında da belediye başkanı olduğumuzda hedefim Anamur’a hizmet etmek ve ilçemizi daha iyi noktalara taşımaktır. Sivil toplum örgütlerimizin önemi bizce çok büyüktür. Partimizde sivil toplum örgütlerine büyük önem veriyor. Bizlerde esnafımız için neler yapabiliriz noktasında sizlerle istişare içerisinde olacağız” diye konuştu.
 

Anamur Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Batuhan Çıtırkı’ da, ”Ziyaretiniz için teşekkür ederim.  İlçemize hizmet etmek için demokratik ortamda yarış içindesiniz.Başarılar   diliyorum ”dedi.

 

 

 

 

 

 

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT