SİYASET
Giriş Tarihi : 25-04-2023 19:06   Güncelleme : 25-04-2023 20:04

CHP’liler Gönüllü Timleri İle Sahada Çalmadık Kapı Sıkmadık El Bırakmıyorlar..

CHP’liler Gönüllü Timleri İle Sahada Çalmadık Kapı Sıkmadık El Bırakmıyorlar..

CHP Anamur Örgütü Seçim Gönüllüleri;

“14 Mayıs Başarısı gelmez, çok çalışmalıyız.”

Cumhuriyet Halk Partisi Anamur İlçe Başkanlığı, Ülkede seçim karı alınır-alınmaz, öncelikle seçim koordinasyon kurulunu oluşturup, saha da gönüllülere çağırmada bulundu.

Bir yandan Seçim Koordinasyonu kurulu seçime yönelik çalışma planını ve programlarını hazırlarken, İlçe Yönetimi de çağırıya olumlu cevap veren seçim de kararlı üye ve gönüllüleri grupladı.

Bir aya yakın zamandır, Ramazan ayının seçmene ulaşmaktaki zorluklarına rağmen merkezde sekiz, kırsalda da on dokuz mahallede seçim çalışmalarını ev-ev, evde bulamıyorsa tarlada, çarşıda, pazarda seçmene ulaşarak birinci tur propagandasını tamamladı.

Önümüzdeki günlerde de daha yoğun merkezdeki mahallelerde seçmenlerimizle kucaklaşacak gönüllüler, çoğu zaman evlerinde kahvaltılarını yapmadan, İlçe binasında yine gönüllülerin yaptığı sıkma, böreklerini çaylarıyla yiyerek önceden planlanan mahallelere çalışmaya çıkmakta, beraberlerinde götürdükleri simit ayranla da öğle yemeklerini geçiştiriyorlar.

Bu büyük özverili çalışma, bir aya yakın süreler boyunca her gün tekrarlanıyor. Kendilerine sorduğumuzda; Bu büyük özveri neden? Net cevap; ''14 Mayıs'ta başarı gelmez. Çok çalışmalıyız. Sayın Kılıçdaroğlu'nu 13'ncü Cumhurbaşkanlığı yapmak yetersizliği, Millet sınırlarını da İktidar yapmalıyız ki, hanelere özgürlüğe, refaha kavuşsun.'' Diye cevap verdiler.

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT