SİYASET
Giriş Tarihi : 21-02-2024 08:58

Cumhur İttifakı Anamur Belediye Meclis Üyesi Aday Listesi Belli Oldu.

Cumhur İttifakı Anamur Belediye Meclis Üyesi Aday Listesi Belli Oldu.

Cumhur İttifakı Anamur Belediye Meclis Üyesi Aday Listesi kesinleşti. 20 Şubat 2024 günü saat 17:00'a kadar bildirilmesi gereken Meclis Üyesi Aday Listesi Milliyetçi Hareket Partisi Anamur İlçe Başkanı Mehmet Yayla tarafından İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına teslim edildi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi, AK Parti ve Cumhur İttifakı  Anamur Belediye Başkan Adayı Hidayet Kılınç tarafından yapılan istişare sonucunda belirlenen listede ilçenin sevilen iş adamları ve siyasetçilerin yer alması dikkat çekti.

 

AK Parti ilçe teşkilatının da katılımıyla Milliyetçi Hareket Partisi ilçe binasında Cumhur İttifakı teşkilatı ile buluşan Meclis Üyesi adayları birlik ve beraberlik mesajı verdi.

 

Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Aday Listesinin açıklanan en iyi liste olduğunu belirten Milliyetçi Hareket Partisi Anamur İlçe Başkanı Mehmet Yayla: " Cumhur İttifakı olarak tam bir uyum içerisinde ve herkesin içine sinecek bir liste hazırladığımızı düşünüyoruz. Hazırladığımız listenin 67.000 Anamurlu hemşehrimizi Belediye Meclisimizde büyük bir özveri temsil edeceğine inanıyorum. İş adamlarından siyasetçilere, mimar-mühendislerden avukatlara, ev hanımlarından çiftçilerimize kadar her kesimin sesi olacak arkadaşlarımızı aday olarak belirledik. Kelimenin tam anlamı ile soru nerden gelirse gelsin verecek bir cevabımız var. Meclis üyesi aday listemizin hem aday olan arkadaşlarımıza hemde hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. 40 gün sonra gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde hem belediye başkanlığında hem de meclis üyeliğinde çoğunluğu alacağımıza yürekten inanıyorum" dedi.

 

Gerçekleştirilen programda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Burak Bulut meclis üyesi aday listenin tüm Anamur tarafından beğenildiğini ifade ederek : "Cumhur İttifakı olarak hiç bir fikir ayrılığına düşmeden kavgasız gürültüsüz ve toplumun her kesimi tarafından kabul gören birbirinden değerli arkadaşlarımızı aday olarak gösterdik. Yerel Seçimlere kadar belediye meclis üyesi adayı arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımızı daha da hızlandırarak sürdüreceğiz. Seçim sonuçlarının Cumhur İttifakı lehine olacağından ve meclis üyelerinin çoğunluğunu alacağımızdan şüphe duymuyorum. Adaylarımıza başarılar diliyor, hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT