Tanıtım Haber
Giriş Tarihi : 08-11-2023 12:55

Doğtaş Excluse Anamur Mağazasının yeni konsepti tanıtıldı.

Doğtaş Excluse Anamur Mağazasının yeni konsepti tanıtıldı.

 

Anamur’lu iş insanı Mehmet Tuna’nın, girişimiyle üç buçuk yıl önce Anamur’a kazandırılan mobilya sektörünün öncü markalarından olan Doğtaş Exclusive mağazası yeni yüzü kokteylle tanıtıldı.

 

Anamur’lu iş insanı Mehmet Tuna’nın, girişimiyle üç buçuk yıl önce Anamur’a kazandırılan mobilya sektörünün öncü markalarından olan Doğtaş Exclusive mağazası yeni yüzü kokteylle tanıtıldı.

 

Doğtaş Exclusive Anamur mağazasının yeni yüzü tanıtımında konuşan Doğtaş Genel Müdürü İlhan Tunçman, “Yenilenen ve trendlere uygun olan ürün portföyümüz, yenilediğimiz mağaza konseptlerimiz, satış sonrasında fark yaratan uygulamalarımız ve yaptığımız yeniliklerle mobilya perakendeciliğinde adımızdan söz ettirmeye devam edeceğiz.

Doğtaş Exclusive Anamur mağazasının sahibi iş insanı Mehmet Tuna’yı kutluyorum. İnanıyorum ki bu mekan zaman içerisinde dar gelecek. Daha büyük işler yapacaklar” diye konuştu.

 

İş yeri sahibi Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı iş insanı Mehmet Tuna da yaptığı konuşmada; Beyaz eşya dışında bir evde bulunması gereken tüm mobilya malzemelerinin yer aldığı Doğtaş Exclusive Anamur mağazasını üç buçuk yıl önce açtıklarını belirterek, “Yemek odası, oturma grupları, koltuk takımlarının yanı sıra şubede bir evin belki de olmazsa olmazları arasında yer alan aydınlatma ve aksesuarlar da bulunuyor. Evini tamamen yenilemek isteyenlerin ilk durağının Doğtaş Exclusive Anamur olması için çaba gösteriyoruz. Mağazamızın, yenilenen yüzü ve konseptiyle evinizin tüm eksikliklerini giderebileceksiniz.” Diyerek tüm davetlilere katılımları için teşekkür etti.

 

Daha  sonra  emekli  imam  Mehmet  Gümüş tarafından  dualar okundu, katılımcılar  da okunan  dualara  el  açtılar.

 

Konuşmaların ardından mağazayı gezerek ürünleri inceleyen konuklar, mağazanın yeni konseptine hayran kaldılar.

 

Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir, Garnizon Komutanı Albay Taner Tükel, Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Kadir Dölek, Doğtaş Genel Müdürü İlhan Tunçman, Mersin Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Erdal Karan, Anamur Belediye Başkan Yardımcıları Türkan Kasapoğlu, Mehmet Tuğrul, Mahmut Kara, MEÜ Anamur Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Müdürü Bilge Kaan Ercan, Ziraat Odası Başkanı A.Şeref Gümüş, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Orhun Yıldız, Anamur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zümrüt Cömertler, Anamur Esnaf Odası Başkanı Özkan Poçulu, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkan Vekili Nazir Aslan, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Batuhan Çıtırkı, Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Sarı, Anamur Polis Sosyal Yardımlaşma Hizmet Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Hüsnü Ceren, Devlet Hastanesi Başhekimi Serkan Boz, Orman İşletme Müdürü İsmail Gübeş, Anamur Nüfus Müdürü Mustafa Şahin, Anamur Tapu Müdürü Mustafa Çetinsağ, Bankaların Şube Müdürleri, AK Parti İlçe Başkanı Feyzullah Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Arif Çakırcı, MHP İlçe Başkanı Mehmet Yayla, İYİ Parti İlçe Başkanı Ethem Ziya Alıçlı,CHP Anamur Belediye Başkan Aday Adayı Durmuş Deniz, Anamur İYİ Parti Belediye Başkan Aday Adayı Osman Kahvecioğlu, Anamur Belediyespor Kulüp Başkanı Adem Şen, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar’ın yanı sıra farklı iş kollarından çok sayıda iş insanı Doğtaş Exclusive Anamur Mağazasının yeni yüzünün tanıtım kokteyline katıldılar.

 

 

 

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT