SİYASET
Giriş Tarihi : 08-03-2024 11:11

DP Anamur Belediye Başkan Adayı KARAMAN Gazetecileri Ziyaret Etti.

DP Anamur Belediye Başkan Adayı KARAMAN Gazetecileri Ziyaret Etti.

Demokrat Parti Anamur Belediye Başkan Adayı Alpay KARAMAN, İl Başkanı Halil YALIN, İl yöneticileri, İlçe Başkanı Murat ÖZDEMİR ve İlçe yöneticileri ile birlikte Anamur’da ulusal ve yerel basın temsilcilerini ziyareti gerçekleştirdiler.

Önce İlçe Başkanlığında toplanarak istişarede bulunan heyet daha sonra Anamur Haber ve Yeni Anamur, Anamur Manşet gazetelerini de ziyaret ederek, gazetecilerle ülkenin gidişatı hakkında sohbet eden İl Başkanı Yalın Belediye Başkan Adayı KARAMAN ‘ı tanıtarak, “Anamur için bilgi birikimi ile, projeleri ile, kişili ile, harita Mühendisi olmasının getirdiği teknik donanım ile Anamur’un çehresini değiştirecek bir aday olduğunu kendisinin Anamur için bir şans olduğunu vurguladı.

Ülkenin gidişatı hakkında bilgi veren Yalın, Demokrat Partinin ülkeyi uzun yıllar yöneten kalkındıran bir parti olduğunu belirterek, bu alt yapı bizde var, ülkenin bu kötü gidişatına dur demek için milletimizin Demokrat Parti’ye destek vermesi gerekiyor.” Dedi.

DP Anamur Belediye Başkan Adayı Alpay KARAMAN ise Anamur’u geliştirecek projeler hazırladıklarını ifade ederek, biz Anamur’un her türlü ihtiyacını, her türlü eksiğini biliyoruz ve buna göre proje hazırladık. Geriye sadece Anamur’lu vatandaşlarımızın bize destek vermesi kaldı. Biz Anamur’un en ücra mahallesindeki sorundan tutunda Belediye içerisindeki otoritesizliğe kadar hepsini ortadan kaldıracağız. Dedi.

  

 

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT