SİYASET
Giriş Tarihi : 27-03-2024 08:56

Durmuş Deniz, "Değişim İçin Son 4 Gün" Dedi..

Durmuş Deniz,

CHP Anamur Belediye Başkan adayı Durmuş Deniz seçimlere dört gün kaldığını belirterek ‘’Anamur’un kötü kaderinin değişimi için tüm seçmenlerimiz sandığa giderek oylarını Anamur’un geleciği için kullanmalıdır’’ dedi.

Anamur'u Yeni Nesil Belediyecilikle Tanıştıracağız..!

Anamur’u Yeni nesil belediyecilikle tanıştıracaklarının altını çizen Deniz ‘’Tarımda, Turizmde, Ticarette, Sosyal Belediyecilikte sizlerin desteği ile Anamur’u Türkiye’nin yeni yüzyılına hazırlayacağız.’’ İfadelerine yer verdi. Deniz, açıklamasında ‘’Anamur’daki her mahallemize hak ettiği yatırımı yaparak, hemşerimizin hak ettiği hizmeti eksiksiz ulaştıracağız. Güçlü bir gelecek kurmak için 7/24 çalışmaya ant içtik. Hep birlikte çok emek verip, Anamur’umuz için alın teri dökeceğiz.’’ Dedi.

Durmak Yok, Yorulmak Yok..!

Doğup büyüdüğü memleketi Anamur’a hizmet etmekten gurur duyacağını dile getiren CHP’li Deniz; “Büyük bir sorumluluk üstlendik. İşimiz gücümüz Anamur diyerek yola çıktık. Kurucu Genel Başkanımız, değişmez önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; ‘’Dinlenmemek üzere yola çıkanlar, asla yorulmazlar.’’ Yol arkadaşlarımız, meclis üyesi arkadaşlarımız ile birlikte biz de dinlenmemek üzere yola çıktık.

Anamur, kültür kenti olmalı, tarih kenti olmalı, turizm kenti olmalı, öğrenci dostu kent olmalı, kadın ve çocuk dostu bir kent olmalı. Çalışmalarımızı bu yönde sürdüreceğiz.” dedi.

Sosyal Belediyeciliği Getireceğiz..!

CHP Anamur Belediye Başkan Adayı Deniz; “  Mersin Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere CHP’li Belediyeler halkçı belediyeciliği, sosyal belediyeciliği, şeffaf ve katılımcı belediyeciliği çok iyi noktalara getirdiler. Ben ve ekip arkadaşlarımda bu başarıyı sürdüreceğiz"

“  Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, Sosyal belediyecilikte çok önemli adımlar atıldı, bunu daha da ileriye taşıyacağız. Önümüzdeki dönemlerde dayanışmaya çok ihtiyacımız olacak çünkü ekonomik kriz derinleştikçe, yoksulluk büyüyor. Bugün, ihtiyaç sahibi bir aile, çocuğu varsa ve bu çocuğu protein alamıyorsa, süt içemiyorsa, et yiyemiyorsa bu bizim derdimiz olmak zorunda. Onun için çok önemli adımlar atacağız’’ dedi

Kent Konseyi Kuracağız..!

Kent  Konseyinin   önemine  de dikkat çeken Deniz;" Anamur  Kent Konseyini aktif hale getirecek, düşüncelerinden mutlaka yararlanacağız. Sokak Canları Rehabilitasyon Merkezi kurup can dostlarımızın ihtiyaçlarına cevap vereceğiz." Şeklinde konuştu.

Adil Yönetimi Uygulayacağız..!

CHP Anamur Belediye Başkan adayı Durmuş Deniz açıklamasının sonunda ise şu ifadelere yer verdi; ‘’Desteğinizle seçimi kazanıyoruz İnşallah. Yönetime geldiğimizde, Adaletli Belediye Yönetimi prensibimizle, Anamur’da hiç bir ayrım yapmadan, tüm hemşerilerimize eşit hizmet götüreceğiz. Anamur’un, kalkınması, gelişmesi için Kent Konseyi ve tüm STK’larla birlikte ortak kararlar alarak önemli projeleri hayata geçireceğiz. İşimiz gücümüz Anamur olacak’’ Dedi.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT