GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-03-2024 18:22

Esentepe Mahallesi Muhtar Adayı Yahya ALTUN ekibiyle seçim stratejilerini belirledi.

Esentepe Mahallesi Muhtar Adayı Yahya ALTUN ekibiyle seçim stratejilerini belirledi.

Esentepe Mahallesi Muhtar Adayı Yahya ALTUN ekibiyle seçim stratejilerini belirledi.

Aza Adayları; İbrahim POLAT, Selime GÜLCAN, Ayhan ÇITIRKI, Fehmi KURT, Meltem ÇALIŞKAN, Ömer BAYRİ, Ali SARICA, Mustafa ÇAPIK, ile bir araya gelen Esentepe Mahallesi Muhtar Adayı Yahya ALTUN, mahallede yapılması gereken ve kendi döneminde birlikte yapacakları hizmetleri anlatarak, “Bizim dönemimizde alışılmışın dışında bir muhtarlık olacak, bir muhtarlık tabelası asarak, oturulan yerden muhtarlık maaşı alarak, düğünde ve cenazede 10 dakika görünerek muhtarlık yapmayacağız.

Mahallemizi, yine mahalle halkımızın fikirlerini alarak, mahallemizin acil ihtiyaçlarını belirleyerek, bütün kamu kurum ve kuruluşlarıyla istişare içerisinde bulunarak mahalle sakinlerimizle birlikte yöneteceğiz.” Dedi.

Yahya ALTUN,

  • Mahallemizde bakıma muhtaç ve yardıma muhtaç aileleri, yaşlı, dul ve yetimleri tespit ederek, (bize oy verip vermediğine bakmaksızın) kurumlara müracaat ederek, ivedi olarak ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlayacağız.
  • Mahallemizde eğitim için bursa ihtiyaç duyan öğrencilerimizi tespit ederek,  yardımsever burs vermek isteyen insanlarımızla iletişim kurarak burs almalarını sağlayacağız.
  • Esentepe Mahallemiz adına internet web sayfası ve sosyal medya hesapları kurarak, mahalle halkımızda sürekli iletişimi sağlayacak, bu site üzerinde dilek, temenni,istek,bilgi,bildirim,ihbar, butonları oluşturacağız. Bunun yanında evine maddi katkıda bulunmak isteyen başta kadınlar olmak üzere mahalle sakinlerimiz buradan evde ürettikleri ürünleri satabilecekler. (yufka, reçel, örgü işleri, bahçesinde yetişen ürünler vb.)
  • Mahalle sakinlerimizle seçimden seçime değil sürekli iletişim halinde olacağız.
  • Mahallemiz dahilinde Tarım masası, Sosyal faaliyetler ve spor masası,  Söz Kadınlarda iletişim masası, kurarak, üretime, sporsal faaliyetlere, destek olacak, bu konularda birer azamızı görevlendirerek takibini gerçekleştireceğiz.
  • Mahallemize spor ve dinleme parkları için yer tespit ederek ilgili kurumlara müracaat edecek ve takibini gerçekleştireceğiz. Vb. bir çok projelerimizle mahallemizi, modern, yaşanabilir, çağa ayak uymuş, bir mahalle haline getireceğiz. Bunun için TÜM MAHALLE SAKİMLERİMİZİN DESTEKLERİNİ TALEP EDİYORZ.” Diye konuştu.

Aza adayları ile fikir alışverişi yapılan toplantıda “Biz kimseye aleyhte rakip değiliz, biz mahallemizi yönetmeye talibiz, bunun için kadromuza güvenen mahalle sakinlerimizin desteğini bekliyoruz.” Denildi.

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT