GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-04-2023 17:24

Esnaf Odası Başkanı Poçulu Çağrıda Bulundu..

Esnaf Odası Başkanı Poçulu Çağrıda Bulundu..

Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Özkan Poçulu vatandaşa alışverişlerini küçük esnaftan yapmaları konusunda çağrıda bulundu.

Poçulu, Pandemi süreciyle birlikte ciddi sıkıntılar çekmeye başlayan  küçük esnafların yaşadığı sıkıntıların giderilmesi için vatandaşlarımızın duyarlı olması gerekmektedir. Yerel esnaftan alışveriş yaparsanız , paranız İilçemiz ekonomisinde kalmış olur. Yeni yerel iş alanları yaratmış olursunuz , halkımızı yerel esnaftan alışveriş yapmaya davet ediyoruz. ‘’Gün birlik günüdür , gün dayanışma günüdür , gün yerel esnafa sahip çıkma günüdür‘’. Dedi.

“Türkiye ‘ de esnaflık geleneği ve kültürü dünyanın başka bir ülkesinde yok. Kimi zaman evimizin anahtarını , kimi zaman çocuğumuzu emanet ettiğimiz küçük esnafımıza sahip çıkalım.

*İyi günde kötü günde hep selam verdiğimiz esnafımıza sahip çıkalım.!

*Acımızda, sevincimizde bir araya geldiğimiz küçük esnafımıza sahip çıkalım.!

 *Gördüğümüzü değil lazım olanı aldığımız esnafımıza sahip çıkalım ki böylece kendi geleceğimize de sahip çıkmış oluruz.!

*Her zaman bizi güler yüzü ile karşılayan ve her zaman selam verdiğimiz yerel esnafımızı yerinde bulmak ve kalkınmasına yardımcı olmak için lütfen esnafımıza sahip çıkalım.!

*Paramız olsa da Olmasa da ihtiyacımızı alabildiğimiz küçük esnafımıza sahip çıkalım.! Diyen Poçulu,  Bütün halkımızı yerel esnaftan alış veriş yapmaya davet ediyoruz.” Diye konuştu.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT