MAGAZİN
Giriş Tarihi : 29-08-2023 09:27   Güncelleme : 29-08-2023 09:31

Gözde & Bahadır çifti Mutluluk Denizine Yelken Açtılar..

Gözde & Bahadır çifti Mutluluk Denizine Yelken Açtılar..

Gözde & Bahadır çifti Mutluluk Denizine Yelken Açtılar..

Gözde& Bahadır 82 Sosyal Tesisleri kır düğün salonunda gerçekleşen muhteşem bir düğün töreni ile ömür boyu birlikteliği yelken açtılar.

Eskişehir’in sevilen ailelerinden Nuray&Bekir Gedik çiftinin eğitimci kızları Gözde ile Nuran& Ahmet Özdemir (Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı) çiftinin Emniyet Mensubu oğlu Bahadır çifti masal tadında bir düğünle dünya evine girdi.

Anamur Kaymakamı  Bilal Bozdemir ve eşi, Belediye Başkanı Hidayet Kılınç Adana Bölge Birlik Başkanı Muhammet Malçın, Anamur Emniyet Müdürü Ömer Engin Genç, Hakim  Uygur  Canpolat, Anamur  Gazeteciler  Cemiyeti Başkanı Zümrüt Cömertler ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Fatih Şen, Anamur Şoförler Odası Başkanı Batuhan Çıtırkı, Halkbank Anamur Şubesi Müdürü Numan Türe, Bozyazı Şube Müdürü Hakan Çalışkan, Alanya  Şube Müdürü Hakan Atlıhan, AK Parti İlçe Başkanı Feyzullah Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Arif Çakırcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP İlçe Başkanı Adnan Gübbük ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Demokrat Parti İlce Başkanı Murat Özdemir ve Yönetim kurulu üyeleri , CHP eski İlçe Başkanı  Durmuş Deniz ,Genç çifti  mutlu günlerinde yakın dost ve akrabalarının yanında sevenleri de yalnız bırakmadı.

Genç çiftin muhteşem dansı ile başlayan düğün misafirlerinde sahneye davet edilmesi ile daha renklendi.

En ince detayların bile düşünüldüğü düğün törenine oldukça fazla davetli katıldı.   Gecenin geç saatlerine kadar ilerleyen törende davetliler, pisti bir an olsun boş bırakmazken, gelin ve damat da oyunları ile konuklara eşlik etti. 

Sunuculuğunu Merkez Cami emekli imam  hatibi Mehmet Gümüş’ün yaptığı  düğünde, gelinle damat tarafından kesilen yaş pasta davetlilere ikram edildi. Herkesin gönlünce eğlendiği düğün töreninde Gözde&Bahadır’a takı takmak, tebrik etmek için, sıcak havaya rağmen uzun kuyruk oluştu.

Nuran&Ahmet Özdemir çifti, düğün boyunca konuklarla tek tek ilgilenerek, evlatlarının mutlu günlerini paylaşan davetlilere teşekkür ettiler.

Bizde www.anamurhaber.com ailesi olarak genç çifte mutluluklarının bir ömür sürmesini diliyoruz.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT